Header hullám

A padlómatrica inspiráló munkakörnyezet vagy akár látványos vevőcsalogató reklámfelület

A vizuál-kommunikáció királynője, a padlómatrica, minden álmodat valóra váltja: képes akár 3D hatását bevetve elcsábítani a rá szemet vetőket. Legyen szó az üzlethelyiségedről, a műhelyről vagy a gyerekszobáról, a padlómatricák különös látványt keltő 3D hatású dekorfelületeket adnak. Azon kívül, hogy a legfigyelemfelkeltőbb reklám eszközök egyike, kimondottan szórakoztató és szemet gyönyörködtető is lehet! Weboldalunkon lehetőséged van megismerkedni a padlómatricák világával, és miután felveszed velünk a kapcsolatot, garantáltan a legegyedibb és legkreatívabb megoldást hozzuk el számodra, hiszen mi mindig JólNyomjuk!

Nyomtatott padlómatrica az irodában

Ha igényes padlómatricát szeretnél, válaszd a JólNyomjuk csapatát!

A matricád elkészítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Csúszásmentes felület,kopásállóság, csíkmentes nyomat, fantasztikus színek és minőség, akár 1 év garanciával.

Folyamatos figyelem kíséri majd, bárhol is helyezzük el ezeket az öntapadó 3D megoldásokat.

Amit tudnod érdemes

Mi segítünk! Amit megálmodtál, kitaláltál, láttál, azt mi megtervezzük és megvalósítjuk. Veled közösen átbeszélve és tervezve a folyamatot maradéktalanul elégedett leszel a végeredménnyel.

Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk matricára, szakértő kollégáink vastag laminátummal látják el a dekorelemet és telepítik is a kívánt felületre.

Minimum méret / db
1 m2 – Ennél kisebb megrendelés esetén is ezt a mennyiséget számítjuk fel.
Maximális szélesség
140 cm. Nagyobb méretű felületek fóliázását több darabból, átfedéssel készítünk el.
Gyártási idő
2-3 munkanap. Nagyobb megrendelés esetén egyedi határidőt adunk.
Alapanyag
100 mikron vinyl fólia + 200 mikron matt lépésálló padlólaminálás
Az ár tartalmazza
Alapanyag + Nyomtatás + Laminálás + Kontúrvágás
Élettartam
Átlagos körülmények között 1-2 év
Tisztítás
Nyugodtan lehet felmosni, mint egy sima padlót
Extra lehetőségek
Telepítjük a helyszínen (külön áras) Áraink nyomdakész anyag leadása esetén érvényesek. Grafikai tervezésről kérd ajánlatunkat!

Miért jó választás a padlómatrica?

Kreatív eszköz, ami kitűnik a tömegből, kampányod, üzleted tökéletes kiegészítő reklámfelülete lehet. Vastag laminálóval (fedőfólia, ami védi a matricát) akár 1 évig is rendelkezésedre állhat. A nyomtatásnak köszönhetően gyönyörű színekben gyártjuk le az elképzelésedet. Egyedi formákat is tudunk kivágni, legyen szó akár feliratról, akár képről.

Szinte képtelenség felsorolni, mi mindenre alkalmas egy padlómatrica, mennyi lehetőséget rejt ez a 3D-s felület. Most a teljesség igénye nélkül íme néhány ötlet és lehetőség:

Amennyiben elvarázsolt ez a rengeteg lehetőség, érdemes megnézned a falmatricák és reklámtáblák nyújtotta lehetőségeket is!

Esparks egyedi padlómatrica
Partnereink logói

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!