Header hullám

Grafikai tervezés és szerkesztés – Jobbá tesszük a márkádat

Manapság gyorsan, figyelemfelkeltően és hatékonyan kell kommunikálni ahhoz, hogy a leendő partnereidet, ügyfeleidet meggyőzd arról, a te márkádra, szolgáltatásodra, termékedre van szükségük. A kreatív grafikai tervezés lehetővé teszi, hogy mind az online, mind az offline térben rád szegeződjenek a tekintetek. A JólNyomjuk tervezőgrafikus csapatának hála a legegyedibb, legkreatívabb és legcélratörőbb megoldásokat hozzuk el számodra a grafikai dizájn minden területén!

A grafikai tervezés a te elképzeléseiden alapul majd, amit az igényfelmérés során beszélünk meg, ezt követően pedig a mi kreativitásunk és elhivatottságunk lesz rá a garancia, hogy olyan terveket kapj, amelyek tökéletesen tükrözik branded mondanivalóját. A látványtervekből választhatsz, majd rövid időn belül a kezedben vagy a virtuális felületeden lehetnek a kész kreatív grafikák!

Legyen szó:

Veled közös célunk, hogy sikeres és eredményes legyél, hatékonyan kommunikálj és megragadj az emberek fejében. Használd ki a márkaépítés vizuális területét és találd meg az érintkezési pontokat a segítségünkkel!

Arculattervezés
arculat tervezés
starter brand
pro brand
ár
215.000 Ft. + ÁFA
445.000 Ft. + ÁFA
logó tervezés
basic logo
pro logo
koncepció
2db
3db
módosítási kör
3db
3db
felhasználási példa
3db
5db
dekorációs tanácsadás

Minden további módosítási kört a grafikai tervezési óradíjunk szerint számoljuk el.
Grafikai szerkesztési óradíjunk: 14.000 Ft. + ÁFA

Arculattervezés - Egységes megjelenés a márkád offline és online felületein

A céged arculata valahol a logónál kezdődik, és ha úgy akarod, a csillagos égnél ér véget. Hiszen az arculattervezés részét képezi egy névjegykártya, a prezentációk fejléce, a brosúrák, a homlokzati reklámok, a hirdető autókon felbukkanó matricák, a webdizájn, a termékeid csomagolása, a nyomtatott kiadványok stílusa és arculata, a roll up-ok az értékesítési konferencián. Szóval rengeteg offline és online eleme van, de a jó hír, hogy mi mindenben állunk a rendelkezésedre!

A branded intézményi arculatának felhasználóbarát módon egyszerre kell tükröznie a mondanivalód, a minőséget, amit képviselsz, de egységes képet is kell mutatnia, mindezt úgy, hogy aki ránéz az elemekre, azonnal tudja, melyik márkáról van szó.

Ugye te sem akarsz sablonos lenni? Csapatunk az egyedi betűtípusoktól, a jól megkomponált színeken át, a precíz infografikákig és illusztrációkig mindent megtervez, amire szükséged lehet! Segítünk, hogy az arculattervezés eredményeképpen egységes, pozitív képet fess magadról, és sikeresen, hatékonyan kommunikálj, így elérve a legnagyobb konverziót ügyfeleid körében.

Partnereink logói

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig. Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket. Ha te is a tökéletes reklámtáblát keresed, szükséged lenne egy friss, stílusos hirdetőtáblára, vagy ha cégednek molinóra, roll-upra, padlómatricára van szüksége, keress minket bizalommal!

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Érdekességek a megbízható reklámdekorostól