Header hullám

Akikkel igazán Jólnyomjuk – Dopa kreatív ügynökség, Hays irodadekoráció

2023 szeptemberében keresett meg minket a Domokos Gergely és Reznek Judit egy irodadekorációs megbízással a Dopa kreatív ügynökségtől. Viszonylag gyors megvalósításról volt szó, mert határidőre nyílt meg az iroda. Kaptunk méreteket, de a munka volumene megkövetelt tőlünk is egy plusz felmérést.

A helyszínen egyeztettük az ügyféllel a pontos méreteket és elvárásokat. Miután megrendelték a munkát a grafikát rendbe kellett kicsit tenni és elkészíteni a pontos beméretezést. Ez azért volt fontos, hogy minden elem pontosan oda kerüljön, ahol a látványterven van.

Külön kérése volt az ügynökségnek, hogy készítsünk színmintát az arculati kézikönyv alapján. Minden felhasznált színből a lehetséges felhasználható anyagokra készítettünk mintát az ügyfélnek. Ennek kiválasztása és aláírással alátámasztott elfogadása után gyártottuk le a falmatricákat és a 3D Habdekor elemeket. A falmatrica telepítésénél nehezítés volt, hogy nagyon aprólékos vonalas és ábrások voltak a kinyomtatott felületek. Ezért nehéz volt illeszteni. A pontosság és a biztos vízszint miatt lézert használtunk minden kiméréshez. A munkánk megnyerő és eredményes lett. Érdemes megnézni a képeket. Remélem a jövőben is tudunk még együtt dolgozni. 

Ha a céged belső tereit szeretnék feldobni falmatricával, 3D habdekorral vagy egy világítótáblára, akkor ne habozz! Tegyél bennünket próbára és tegyük együtt sikeresebbé cégedet a közös munkánkkal!