Header hullám

Autófóliázás, hogy céged első helyre kerüljön az emberek fejében!

Legyen a ti autótok a városi forgatag dísze egy frappáns autódekoráció segítségével. Lehet szó akár egy autóról vagy egy egész flottáról, mi állunk rendelkezésetekre. Természetesen garanciát is vállalunk a munkánkra, hiszen kizárólag prémium autófóliával és a legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk.

Vállaljuk személyautók, tehergépjárművek, privát vagy céges autók fóliázását, matricázását is, de ha helikopterrel jössz, garantáltan azt is JólNyomjuk!

Látványos dizájn az autódnak?

Autódekoráció felmérése

Egyedi autófólia, aminek csak a kreativitásod szab határt

Felmérjük autódat, hogy minden a helyére kerüljön:

A legjobb eredmény érdekében felszerelt, budapesti műhelyünkben fogadjuk az autókat felmérésre, de igény esetén kiszállással, a helyszínen is el tudjuk végezni a felmérést. Ez azért fontos, hogy a látványtervet méretpontosan készíthessük el.

A felmérés során autódekorációban jártas, grafikus kollégánkkal tudsz egyeztetni a részletekről, nyugodtan felteheted neki a felmerülő kérdéseidet, akár tanácsot is kérhetsz tőle, ha bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban.

Kítűnő minőségű, színtartós nyomtatás:

Az autófólia nyomtatása előtt, ha még nincs kész grafikai anyagod, akkor segítünk megtervezni a számodra tökéletes autódekoráció részleteit. Amennyiben kész grafikával érkezel, akkor kollégáink előkészítik a nyomtatásra, tulajdonképpen virtuálisan felpróbálják az autóra a dekorációt, hogy később minden rendben legyen.

Az elkészült dizájnt, mindig minőségi autófóliára nyomtatjuk. Műhelyünkben a német Oracal fólia már sokat bizonyított. Kiváló, tartós karosszéria fólia, jó szívvel ajánljuk bármilyen gépjárműhöz. A prémium minőségű Oracal 3D nyomtatható autófóliáink színtartósságára 3 év garanciát vállalunk, hiszen víz és UV sugárzás állóak. Az anyag élettartama akár 5-7 év is lehet!

Mind a teljes, mind a részleges autófóliázásnál 3D fóliákat is alkalmazunk, amennyiben a felület megköveteli. Ezek a fólia típusok akár sík akár egyenetlen felületeken remekül alkalmazhatóak, legyen szó részleges vagy a gépjármű teljes becsomagolásáról. Speciális technológiával ragasztjuk a fóliát a felülethez, így a végeredmény gyűrődés és légmentes, na és persze gyors!

Autómatrica nyomtatása

Tartós telepítés garanciával:

A nyomtatást követően, tapasztalt kollégáink felhelyezik a fóliát az autóra, majd gondosan ellenőrzik az elkészült autódekorációt, mert számunkra nagyon fontos a maximális minőség és az ügyfél elégedettsége. Ezután már csak gyönyörködnünk kell az elkészült gépjárműben.

Időtálló, prémium minőségű matricák és fóliák, sok éves szakértelem és tapasztalat, gyorsaság, precizitás, holisztikus szemlélet a branded további dekorációs elemeihez kapcsolva, állandóan friss és kreatív ötletek, fiatalos lendület és barátságos kiszolgálás – mindezekért válassz minket, ha autódekorra van szükséged!

10 érv az autófóliázás mellett

Ilcsi autófóliázás

Egyedi autómatrica – Reklámfelirat a minimal stílus kedvelőinek

Régóta bevált, klasszikus megoldás az autómatricázás. Logók, rövid üzenetek megjelenítésére alkalmas, mint például a vállalkozás adatai, tevékenysége vagy a szlogenje. Egy szöveges autómatrica amellett, hogy letisztult megjelenést biztosít, rendkívül költséghatékony is. Egy kisebb, egyedi autó matrica nyomtatása és telepítése is gyorsabb és egyszerűbb, mint más dekorációké.

Sokan imázsreklámként tekintenek rá, az egységes autómatrica egy nagyobb flottán presztízst sugároz.

Részleges autófóliázás – Ár-érték arányban a legjobb

A teljes autófóliázás és az autómatrica ötvözete. Az autó egyik részén feliratokat, míg a másikon nyomtatott képeket, grafikai elemeket helyezünk el. Legnagyobb előnye, hogy kreatívabb, látványosabb, mint egy egyszerű szöveges autómatrica. Itt nemcsak a vállalkozásod adatait tüntetheted fel, hanem az autó karosszéria fóliájára tetszőleges, látványos képeket is nyomtathatunk neked.

Részleges autófóliázás

Teljes karosszéria fóliázás – Mindenkinek, aki piacvezető céget szeretne

Ha a maximumot akarod kihozni az autódból, mint reklámeszközből, akkor a teljes autófóliás való neked. Itt a teljes karosszéria fóliázásra kerül, a fényezetlen elemektől eltekintve. Mind rácsodálkozunk, amikor egy látványos, teljesen lefóliázott jármű halad el mellettünk. Ha te is szeretnél egy ilyen, egyedi autófóliát, akkor itt a lehetőség!

Bármilyen merész ötletről legyen is szó, mi megvalósítjuk, a lehetőségeknek csak a kreativitásod szab határt. Ha még nincs kész grafikád, akkor grafikusunk segít megtervezni az autódekorációdat, ami után megfordulnak az emberek az utcán.

Mágneses autódekoráció – Ha csak időnként ragaszkodsz a dekorációhoz

Az egyedi autómatricákhoz hasonlóan a mágneses autódekor is lehetővé teszi rövid üzenetek szövegek és logók megjelenítését. Nagy előnye, hogy könnyedén cserélhető, így időszakos marketing fogásokhoz tökéletes!

Rossmann mágneses autódekoráció
Partnereink logói

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, legyen szó molinókról, roll-upokról, arculattervezésről vagy ablakmatricákról. A mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig sokan szavaztak már bizalmat a JólNyomjuk csapatának, hiszen gyorsak vagyunk, prémium minőségben dolgozunk és a Te elégedettséged a legfontosabb számunkra.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!