Header hullám

Autófóliázás, hogy céged első helyre kerüljön az emberek fejében!

Legyen a ti autótok a városi forgatag dísze egy frappáns autódekoráció segítségével. Lehet szó akár egy autóról vagy egy egész flottáról, mi állunk rendelkezésetekre. Természetesen garanciát is vállalunk a munkánkra, hiszen kizárólag prémium autófóliával és a legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk.

Vállaljuk személyautók, tehergépjárművek, privát vagy céges autók fóliázását, matricázását is, de ha helikopterrel jössz, garantáltan azt is JólNyomjuk!

Látványos dizájn az autódnak?

Autódekoráció felmérése

Egyedi autófólia, aminek csak a kreativitásod szab határt

Felmérjük autódat, hogy minden a helyére kerüljön:

A legjobb eredmény érdekében felszerelt, budapesti műhelyünkben fogadjuk az autókat felmérésre, de igény esetén kiszállással, a helyszínen is el tudjuk végezni a felmérést. Ez azért fontos, hogy a látványtervet méretpontosan készíthessük el.

A felmérés során autódekorációban jártas, grafikus kollégánkkal tudsz egyeztetni a részletekről, nyugodtan felteheted neki a felmerülő kérdéseidet, akár tanácsot is kérhetsz tőle, ha bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban.

Kítűnő minőségű, színtartós nyomtatás:

Az autófólia nyomtatása előtt, ha még nincs kész grafikai anyagod, akkor segítünk megtervezni a számodra tökéletes autódekoráció részleteit. Amennyiben kész grafikával érkezel, akkor kollégáink előkészítik a nyomtatásra, tulajdonképpen virtuálisan felpróbálják az autóra a dekorációt, hogy később minden rendben legyen.

Az elkészült dizájnt, mindig minőségi autófóliára nyomtatjuk. Műhelyünkben a német Oracal fólia már sokat bizonyított. Kiváló, tartós karosszéria fólia, jó szívvel ajánljuk bármilyen gépjárműhöz. A prémium minőségű Oracal 3D nyomtatható autófóliáink színtartósságára 3 év garanciát vállalunk, hiszen víz és UV sugárzás állóak. Az anyag élettartama akár 5-7 év is lehet!

Mind a teljes, mind a részleges autófóliázásnál 3D fóliákat is alkalmazunk, amennyiben a felület megköveteli. Ezek a fólia típusok akár sík akár egyenetlen felületeken remekül alkalmazhatóak, legyen szó részleges vagy a gépjármű teljes becsomagolásáról. Speciális technológiával ragasztjuk a fóliát a felülethez, így a végeredmény gyűrődés és légmentes, na és persze gyors!

Tartós telepítés garanciával:

A nyomtatást követően, tapasztalt kollégáink felhelyezik a fóliát az autóra, majd gondosan ellenőrzik az elkészült autódekorációt, mert számunkra nagyon fontos a maximális minőség és az ügyfél elégedettsége. Ezután már csak gyönyörködnünk kell az elkészült gépjárműben.

Időtálló, prémium minőségű matricák és fóliák, sok éves szakértelem és tapasztalat, gyorsaság, precizitás, holisztikus szemlélet a branded további dekorációs elemeihez kapcsolva, állandóan friss és kreatív ötletek, fiatalos lendület és barátságos kiszolgálás – mindezekért válassz minket, ha autódekorra van szükséged!

10 érv az autófóliázás mellett

Ilcsi autófóliázás

Egyedi autómatrica – Reklámfelirat a minimal stílus kedvelőinek

Régóta bevált, klasszikus megoldás az autómatricázás. Logók, rövid üzenetek megjelenítésére alkalmas, mint például a vállalkozás adatai, tevékenysége vagy a szlogenje. Egy szöveges autómatrica amellett, hogy letisztult megjelenést biztosít, rendkívül költséghatékony is. Egy kisebb, egyedi autó matrica nyomtatása és telepítése is gyorsabb és egyszerűbb, mint más dekorációké.

Sokan imázsreklámként tekintenek rá, az egységes autómatrica egy nagyobb flottán presztízst sugároz.

Kis méretű autó feliratozás árak

(BMW 1,  Audi 1, VolksWagen Polo, Fiat Punto, Open Corsa, Ford Ka) 

79 000 Ft + ÁFA-tól

Az ár nettó irányár és nem minősül árajánlatnak!

Kis méretű autó feliratozás

Részleges autófóliázás – Ár-érték arányban a legjobb

A teljes autófóliázás és az autómatrica ötvözete. Az autó egyik részén feliratokat, míg a másikon nyomtatott képeket, grafikai elemeket helyezünk el. Legnagyobb előnye, hogy kreatívabb, látványosabb, mint egy egyszerű szöveges autómatrica. Itt nemcsak a vállalkozásod adatait tüntetheted fel, hanem az autó karosszéria fóliájára tetszőleges, látványos képeket is nyomtathatunk neked.

Kis méretű autó részleges fóliázás árak

(BMW 1,  Audi 1, VolksWagen Polo, Fiat Punto, Open Corsa, Ford Ka) 

145 000 Ft + ÁFA-tól

Az ár nettó irányár és nem minősül árajánlatnak!

Teljes karosszéria fóliázás – Mindenkinek, aki piacvezető céget szeretne

Ha a maximumot akarod kihozni az autódból, mint reklámeszközből, akkor a teljes autófóliás való neked. Itt a teljes karosszéria fóliázásra kerül, a fényezetlen elemektől eltekintve. Mind rácsodálkozunk, amikor egy látványos, teljesen lefóliázott jármű halad el mellettünk. Ha te is szeretnél egy ilyen, egyedi autófóliát, akkor itt a lehetőség!

Bármilyen merész ötletről legyen is szó, mi megvalósítjuk, a lehetőségeknek csak a kreativitásod szab határt. Ha még nincs kész grafikád, akkor grafikusunk segít megtervezni az autódekorációdat, ami után megfordulnak az emberek az utcán.

Kis méretű autó teljes fóliázás árak

(BMW 1,  Audi 1, VolksWagen Polo, Fiat Punto, Open Corsa, Ford Ka) 

354 000 Ft + ÁFA-tól

Az ár nettó irányár és nem minősül árajánlatnak!

Kis méretű autó feliratozás

Mágneses autódekoráció – Ha csak időnként ragaszkodsz a dekorációhoz

Az egyedi autómatricákhoz hasonlóan a mágneses autódekor is lehetővé teszi rövid üzenetek szövegek és logók megjelenítését. Nagy előnye, hogy könnyedén cserélhető, így időszakos marketing fogásokhoz tökéletes!

Rossmann mágneses autódekoráció
Partnereink logói

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, legyen szó molinókról, roll-upokról, arculattervezésről vagy ablakmatricákról. A mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig sokan szavaztak már bizalmat a JólNyomjuk csapatának, hiszen gyorsak vagyunk, prémium minőségben dolgozunk és a Te elégedettséged a legfontosabb számunkra.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Gyakori kérdések az autófóliázással kapcsolatban.

Igen, ehhez a következő körülményeknek kellenek: pormentes műhely, áramforrás és fény és a hőmérséklet 18 és 25 Celsius fok között legyen.

A 4 színes nyomtatásnak köszönhetően szinte bármilyen képet, arculati elemet meg tudunk jeleníteni az autódon.

UV álló laminátummal látjuk el az autófóliát. Így tesszük karcállóbbá és ellenállóbbá a nyomatot.

Amennyire a munka megköveteli. Ha szükséges kiszedjük a kilincseket, tükröket és az egyéb szükséges elemeket.

Sajnos nem takarja el a autófólia a fényezés hibáit. Előbb ki kell javítani ezeket a problémás felületeket, majd a megfelelő száradási idő kivárása után lehet fóliáztatni az autót.

Nem értékesítünk autófóliát. Ezzel kapcsolatban autófólia webáruházak és nagykereskedők tudnak segíteni.

Kisebb munkák akár meg is várhatóak (rendelkezünk klimatizált, wifis tárgyalóval), de a nagyobb munkák esetében 2-3 munkanapra, de akár egy hétre is nálunk kell hagyni az autót. Erről előre tájékoztatni fogunk.

A nyomtatott céges autófóliázásra specializálódtunk. Autóüveg fóliázásra, egyszínű karosszéria fóliázásra, kővédő fóliázásra megbízható alvállalkozó partnereket ajánlunk.

A munkára és a nyomtatott dekoráció színtartósságára 3 év garanciát vállalunk.

Igen, ha szeretnéd megtervezzük a grafikát, akár a nulláról. Bővebben itt kaphatsz információt.

Természetesen igen. A grafikát átnézzük és, ha szükséges az ügyféllel egyeztetve elvégezzük a módosításokat.

Az egyeztetett időpont előtti napon le kell mosni az autót. Ne használjuk waxot, csak samponosan mossuk le az autót.

Friss fényezés után minimum 30 napot kell várni a autófóliázásig a kötési idő miatt.

Új autó esetén van egy gyári védőréteg az autón, amit le szoktak mosni a kereskedők, mielőtt átadják az autót. Ennek kell utánanézni, hogy megtörtént-e. Ez azért fontos, mert ha a réteg az autón marad, akkor nem tapad le az autófólia.

Igen. Helyszíni szemlén szoktuk megtekinteni az aktuális állapotot és utána tudjuk meghatározni, hogy mennyi a munka ára és milyen hosszú a folyamat.

A fényezett elemeket lehet fóliázni. Műanyag felületekre nem tapad az autófólia.

A felhasznált anyag mennyiségétől. Ezt a helyszíni felmérés utáni tudjuk pontosan meghatározni. Bővebben erről az Autófóliázás árak című cikkünkben írtunk.

A felső-középkategóriás Oracal autófóliát és a felsőkategóriás amerikai 3M prémium autófóliáit használjuk.

Grafikus munkatársunk egyeztet időpontot az ügyféllel a helyszíni felmérésre. A felmérés alatt átmérjük az autó összes fóliázandó elemét. Ezek után biztosan állíthatjuk, hogy minden ott lesz autón a végén, ahol lennie kell.

A kivitelezést az év bármely időszakában el lehet végezni. Rendelkezünk fűtött, pormentes műhellyel, ami szükséges a munkához.

Főleg a kézi mosást javasoljuk. Gőzborotvával vagy magas nyomású vízsugárral kevésbé javasoljuk a tisztítást, mert elemek élénél, esetleges toldásoknál megkezdheti a fóliát, amire a garancia már nem terjed ki. Fontos, hogy műanyag elemeket károsító tisztítószerrel tilos tisztítani az autófóliát! A fólia is ugyan úgy viselkedik, mint az autó fényezése, ha nincs karbantartva elhasználódik.

A PDF, AI (Adobe Illustrator) vagy PSD (Photoshop) fájlt fogadjuk el. A képeket CMYK színben kérjük, 300 DPI felbontásban. Kérjük mellékeld a használt betűtípusokat, logókat (vektorosan), képeket is.

Az időpontot telefonon lehet egyeztetni a +36709498984 telefonszámon munkatársunkkal.

Ez a fóliázott felület nagyságától függ. Bővebben az autófóliázás szabályai cikkünkben írunk róla.

Lehetőleg 1 hétig ne mossuk az autót a telepítés után.

Igen már létezik PVC mentes autófólia, ami környezetbarát. Igény esetén jelezd kollégánknak és szívesen segít a választásban.

Az autó műhelyből történő ki és beállása miatt fontos, hogy nálunk legyen a slusszkulcs.

A grafikai anyagot és a beméretezett látványtervet szerveren tároljuk. Így szükség esetén bármikor elő tudjuk venni ugyanazt a grafikai anyagot.

Igen. Mivel méretezett (becentizett) látványtervvel rendelkezünk, ezért a grafikai elemek ugyanoda fognak kerülni a következő autón is. Így nem fog össze-vissza kinézni a céges autóflotta.

Igen. Ezzel kezdjük. Ingyenesen átnézzük és jelezzük, ha valami nem oké a grafikával.

Az autófóliázást átutalással vagy készpénzben lehet kifizetni.

Minden esetben számlát adunk a munkánkról.