Header hullám

Autófóliázás - Hogy a céged az első helyre kerüljön az emberek fejében!

Legyen a ti autótok a városi forgatag dísze egy frappáns autódekoráció segítségével. Lehet szó akár egy autóról vagy egy egész flottáról, mi állunk rendelkezésetekre. Természetesen garanciát is vállalunk a munkánkra, hiszen kizárólag prémium autófóliával és a legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk.

Vállaljuk céges személyautók, tehergépjárművek, vagy flották fóliázását, matricázását is, de ha helikopterrel jössz, mi azt is garantáltan JólNyomjuk!

Látványos dizájn az autódnak?

Autódekoráció felmérése

Egyedi autófólia, aminek csak a kreativitásod szab határt

Mire számíthat az a cég, amelyik minket választ?

Felmérjük autódat, hogy minden a helyére kerüljön:

A legjobb eredmény érdekében felszerelt, budapesti műhelyünkben fogadjuk az autókat felmérésre, de igény esetén kiszállással, a helyszínen is el tudjuk végezni azt. Ez azért fontos, hogy a látványtervet méretpontosan készíthessük el.

A felmérés során autódekorációban jártas, grafikus kollégánkkal tudsz egyeztetni a részletekről, nyugodtan felteheted neki a felmerülő kérdéseidet, akár tanácsot is kérhetsz tőle, ha bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban.

Kitűnő minőségű, színtartós nyomtatás:

Az autófólia nyomtatása előtt, ha még nincs kész grafikai anyagod, akkor segítünk megtervezni a számodra tökéletes autódekoráció részleteit. Amennyiben kész grafikával érkezel, akkor kollégáink előkészítik a nyomtatásra, tulajdonképpen virtuálisan felpróbálják az autóra a dekorációt, hogy később minden tökéletesen a helyén legyen.

Az elkészült dizájnt mindig minőségi autófóliára nyomtatjuk. Műhelyünkben a német Oracal fólia már sokat bizonyított. Kiváló, tartós karosszériafólia, amit jó szívvel ajánlunk bármilyen gépjárműhöz. A prémium minőségű Oracal 3D nyomtatható autófóliáink színtartósságára 3 év garanciát vállalunk, hiszen víz- és UV-sugárzás-állóak. Az anyag élettartama akár 5-7 év is lehet!

Mind a teljes, mind a részleges autófóliázásnál 3D fóliákat is alkalmazunk, amennyiben a felület megköveteli. Ezek a fóliatípusok akár sík akár egyenetlen felületeken remekül alkalmazhatóak, legyen szó részleges vagy a gépjármű teljes becsomagolásáról. Speciális technológiával ragasztjuk a fóliát a felülethez, így a végeredmény gyűrődés- és légmentes, na és persze gyors!

Tartós telepítés garanciával:

A nyomtatást követően tapasztalt kollégáink felhelyezik a fóliát az autóra, majd gondosan ellenőrzik az elkészült autódekorációt, mert számunkra nagyon fontos a maximális minőség és az ügyfél elégedettsége. Ezután már csak gyönyörködnünk kell az elkészült gépjárműben.

Időtálló, prémium minőségű matricák és fóliák, sokéves szakértelem és tapasztalat, gyorsaság, precizitás, holisztikus szemlélet a branded további dekorációs elemeihez illeszkedve, állandóan friss és kreatív ötletek, fiatalos lendület és barátságos kiszolgálás – mindezekért válassz minket, ha autódekorra van szükséged!

Milyen fóliázási lehetőségeink vannak?

Teljes karosszéria-fóliázás – Mindenkinek, aki piacvezető céget szeretne

Ha a maximumot akarod kihozni az autódból, mint reklámeszközből, akkor a teljes autófóliázás való neked. Itt a teljes karosszéria becsomagolásra kerül, a fényezetlen elemektől eltekintve. Mind rácsodálkozunk, amikor egy látványos, teljesen lefóliázott jármű halad el mellettünk. Ha te is szeretnél egy ilyen, egyedi járművet, akkor itt a lehetőség!

Bármilyen merész ötletről legyen is szó, mi megvalósítjuk, a lehetőségeknek csak a kreativitásod szab határt. Ha még nincs kész grafikád, akkor grafikusunk segít megtervezni az autódekorációdat, ami után megfordulnak az emberek az utcán.

Részleges autófóliázás – Ár-érték arányban a legjobb

A teljes autófóliázás és az autómatrica ötvözete. Az autó egyik részén feliratokat, míg a másikon nyomtatott képeket, grafikai elemeket helyezünk el. Legnagyobb előnye, hogy kreatívabb, látványosabb, mint egy egyszerű szöveges autómatrica. Itt nemcsak a vállalkozásod adatait tüntetheted fel, hanem az autó karosszéria fóliájára tetszőleges, látványos képeket is nyomtathatunk neked.

Ilcsi autófóliázás

Egyedi autómatrica – Reklámfelirat a minimál stílus kedvelőinek

Régóta bevált, klasszikus megoldás az autómatricázás. Logók, rövid üzenetek megjelenítésére alkalmas, mint például a vállalkozás adatai, tevékenysége vagy a szlogenje. Egy szöveges autómatrica amellett, hogy letisztult megjelenést biztosít, rendkívül költséghatékony is. Egy kisebb, egyedi autómatrica nyomtatása és telepítése is gyorsabb és egyszerűbb, mint más dekorációké.

Sokan imázsreklámként tekintenek erre, ráadásul az egységes autómatrica egy nagyobb flottán presztízst is sugároz.

Mágneses autódekoráció – Ha csak időnként ragaszkodsz a dekorációhoz

Az egyedi autómatricákhoz hasonlóan a mágneses autódekor is lehetővé teszi rövid üzenetek szövegek és logók megjelenítését. Nagy előnye, hogy könnyedén cserélhető, így időszakos marketing fogásokhoz tökéletes!

Rossmann mágneses autódekoráció

10 érv az autófóliázás mellett

Mi befolyásolja az autófóliázás árát?

Autófóliázás árak

A fóliázandó terület és a dekoráció mérete

Aligha van ebben bármi meglepő: egész más költségekkel jár egy Fiat Punto lefóliázása, mint mondjuk egy Audi Q7-esé. Minél nagyobb az autó, annál több alapanyagra van szükség, és persze annál tovább tartanak a munkálatok. A furgonok, kisbuszok pedig megint csak egy külön kategóriát képviselnek, hiszen ezek összfelülete a többszöröse is lehet egy személyautóénak.

Ahogy már említettük, a fóliázás kapcsán végtelen lehetőség áll rendelkezésedre. Elhelyezhetsz egy matricát a kocsin, lefóliáztathatod a kocsi elejét vagy akár a teljes karosszériát. Ez pedig döntő hatással van az árra is: minél nagyobb és összetettebb dekorációt választasz, annál mélyebben kell a pénztárcádba nyúlnod.

A karosszéria összetettsége

Minden autó más és más – és itt most nem a motor teljesítményére vagy a színre gondolunk. A fóliázás szempontjából az a mérvadó, hogy mennyire bonyolult a karosszéria, hogy alakulnak az ívek és a formák. A fóliának tökéletesen követnie kell a kocsi formáját, márpedig ez nem egyszerű feladat egy komplikált felépítésű járműnél.

Autófólizázás ár
Autófóliázás menete

A végső design

Nem születtünk mindannyian profi grafikusnak, márpedig az autófóliázás akkor lesz esztétikus, ha a dizájn makulátlan. Ehhez pedig magas szintű Photoshop- vagy Illustrator-tudás szükséges. Természetesen nincs akadálya, hogy saját kezűleg tervezd meg a dizájnt, de arra is van mód, hogy a kivitelező céget kérd meg erre. Utóbbi ugyanakkor az árban is megjelenik majd, hiszen egy tapasztalt grafikus óradíja magas lehet. Az eredmény azonban önmagáért beszél majd.

A fólia minősége

Az árak, amelyeket alább részletezünk, persze csak általánosságban érvényesek, és szolgáltatónként is eltérő díjakkal találkozhatunk. Ennek az oka elsősorban az, hogy sokféle fólia létezik a piacon, így kifogásolható minőségű, de árban vonzó termékek is. Ezek tartóssága és színvonala azonban finoman szólva is kétséges. Ha pedig pár hónap után cserélni kell a fóliát, egyáltalán nem jártál jól.

A JólNyomjuk szolgáltatásával azonban biztosra mehetsz: mi kizárólag a prémium minőséget biztosító német Oracal és amerikai 3M fóliáit használjuk. Ezek élettartama akár az öt-hét évet is elérheti, vagyis igazán sokáig díszítik majd a kocsidat. Különleges technikával készítjük el a személyre szabott fóliát, a szín tartósságára pedig három év garanciát vállalunk. Ahogy a dizájn, úgy az áraink is egyediek: mi ebben a tekintetben is a számodra legjobb megoldásra törekszünk.

Autófóliázás árak – Milyen költségekkel számoljunk?

Egy autó a céged számára nem csak egy használati tárgy lehet: a korszerű autófóliákkal könnyen marketingeszközzé is változtathatod. Ezzel a megoldással megújíthatod a kocsid külsejét – méghozzá rövidebb idő alatt, mint egy teljes újrafestéssel –, könnyedén feltuningolhatod azt a neked tetsző dizájnnal.

Másrészt – és ez legalább olyan fontos, mint a külcsín – az autófóliák a karosszéria védelmében is részt vesznek. A felverődő kavicsok, a kocsinak ütköző ágak nem nem tehetnek kárt a járműben. Sőt, ezek a modern termékek még az UV-sugárzást is kibírják, vagyis igazán tartósnak számítanak, így befektetésként is tekinthetsz azokra.

Ezek után már csak egy kérdés marad: hogy alakulnak a fóliázás árai 2023-ban?

Autófóliázás árak 2023-ban

Kis méretű autó feliratozás árak

(BMW 1,  Audi 1, VolksWagen Polo, Fiat Punto, Open Corsa, Ford Ka) 

79 000 Ft + ÁFA-tól

Az ár nettó irányár és nem minősül árajánlatnak! A kép csak illusztráció!

Kis méretű autó feliratozás

Kis méretű autó részleges fóliázás árak

(BMW 1,  Audi 1, VolksWagen Polo, Fiat Punto, Open Corsa, Ford Ka) 

185.000 Ft + ÁFA-tól

Az ár nettó irányár és nem minősül árajánlatnak! A kép csak illusztráció!

Kis méretű autó teljes fóliázás árak

(BMW 1,  Audi 1, VolksWagen Polo, Fiat Punto, Open Corsa, Ford Ka) 

405.000 Ft + ÁFA-tól

Az ár nettó irányár és nem minősül árajánlatnak! A kép csak illusztráció!

Kis méretű autó feliratozás

Mit érdemes átgondolni autófóliázás előtt?

Hogy az autófóliázás biztosan a te elképzeléseidet tükrözze, érdemes néhány kérdést már előre tisztáznod magadban, mielőtt árajánlatot kérnél. Elsősorban azt, hogy pontosan mi a célod a fóliával. Más és más megoldást kíván, ha csak a karosszériát szeretnéd megóvni az olyan gyakori sérülésektől, mint a kavicsfelverődés vagy az ágak okozta karcolás, illetve ha teljes körű reklámfelületet varázsolnál a kocsiból.

Az is egy szempont lehet, ha a fényezésnél egyedibb megoldást szeretnél, és persze az is felmerülhet, hogy az autó belsejét is megóvnád a felmelegedéstől, valamint az UV-sugárzástól. Ez utóbbi esetben az autó ablakaira érdemes autófóliát elhelyezni.

A fólia dizájnját mindenképp célszerű alaposan átrágnod, hiszen sok múlik rajta. A grafikán túl azt is gondold át, hogy kire fogod bízni a tervezést: a fóliázást végző cégre, egy reklámügynökségre vagy önállóan állsz neki a kialakításának. Végül térj rá a matekra, hiszen a rendelkezésedre álló összeg alapvetően határozza meg a lehetőségeidet. Most, hogy már van némi elképzelésed az autófóliázás árairól, könnyebben összeállíthatod a büdzsédet.

Az autófóliázás ára gyorsan megtérül

Belegondoltál már, hogy a céges autókat, furgonokat hány ember látja egy nap? Alighanem több ezren! Egy unalmas fehér, fekete vagy szürke kocsi azonban nem mond semmit – ellentétben egy jól megtervezett grafikával. Az autófóliázással pár százezer forintért juthatsz olyan reklámhoz, ami évekre szól és hatalmas tömegeket ér el. Könnyű belátni, hogy pillanatok alatt visszahozza az árát.

Partnereink logói

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, legyen szó molinókról, roll-upokról, arculattervezésről vagy ablakmatricákról. A mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig sokan szavaztak már bizalmat a JólNyomjuk csapatának, hiszen gyorsak vagyunk, prémium minőségben dolgozunk és a Te elégedettséged a legfontosabb számunkra.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Gyakori kérdések az autófóliázással kapcsolatban.

Igen, ehhez a következő körülményeknek kellenek: pormentes műhely, áramforrás és fény és a hőmérséklet 18 és 25 Celsius fok között legyen.

A 4 színes nyomtatásnak köszönhetően szinte bármilyen képet, arculati elemet meg tudunk jeleníteni az autódon.

UV álló laminátummal látjuk el az autófóliát. Így tesszük karcállóbbá és ellenállóbbá a nyomatot.

Amennyire a munka megköveteli. Ha szükséges kiszedjük a kilincseket, tükröket és az egyéb szükséges elemeket.

Sajnos nem takarja el a autófólia a fényezés hibáit. Előbb ki kell javítani ezeket a problémás felületeket, majd a megfelelő száradási idő kivárása után lehet fóliáztatni az autót.

Nem értékesítünk autófóliát. Ezzel kapcsolatban autófólia webáruházak és nagykereskedők tudnak segíteni.

Kisebb munkák akár meg is várhatóak (rendelkezünk klimatizált, wifis tárgyalóval), de a nagyobb munkák esetében 2-3 munkanapra, de akár egy hétre is nálunk kell hagyni az autót. Erről előre tájékoztatni fogunk.

A nyomtatott céges autófóliázásra specializálódtunk. Autóüveg fóliázásra, egyszínű karosszéria fóliázásra, kővédő fóliázásra megbízható alvállalkozó partnereket ajánlunk.

A munkára és a nyomtatott dekoráció színtartósságára 3 év garanciát vállalunk.

Igen, ha szeretnéd megtervezzük a grafikát, akár a nulláról. Bővebben itt kaphatsz információt.

Természetesen igen. A grafikát átnézzük és, ha szükséges az ügyféllel egyeztetve elvégezzük a módosításokat.

Az egyeztetett időpont előtti napon le kell mosni az autót. Ne használjuk waxot, csak samponosan mossuk le az autót.

Friss fényezés után minimum 30 napot kell várni a autófóliázásig a kötési idő miatt.

Új autó esetén van egy gyári védőréteg az autón, amit le szoktak mosni a kereskedők, mielőtt átadják az autót. Ennek kell utánanézni, hogy megtörtént-e. Ez azért fontos, mert ha a réteg az autón marad, akkor nem tapad le az autófólia.

Igen. Helyszíni szemlén szoktuk megtekinteni az aktuális állapotot és utána tudjuk meghatározni, hogy mennyi a munka ára és milyen hosszú a folyamat.

A fényezett elemeket lehet fóliázni. Műanyag felületekre nem tapad az autófólia.

A felhasznált anyag mennyiségétől. Ezt a helyszíni felmérés utáni tudjuk pontosan meghatározni. Bővebben erről az Autófóliázás árak című cikkünkben írtunk.

A felső-középkategóriás Oracal autófóliát és a felsőkategóriás amerikai 3M prémium autófóliáit használjuk.

Grafikus munkatársunk egyeztet időpontot az ügyféllel a helyszíni felmérésre. A felmérés alatt átmérjük az autó összes fóliázandó elemét. Ezek után biztosan állíthatjuk, hogy minden ott lesz autón a végén, ahol lennie kell.

A kivitelezést az év bármely időszakában el lehet végezni. Rendelkezünk fűtött, pormentes műhellyel, ami szükséges a munkához.

Főleg a kézi mosást javasoljuk. Gőzborotvával vagy magas nyomású vízsugárral kevésbé javasoljuk a tisztítást, mert elemek élénél, esetleges toldásoknál megkezdheti a fóliát, amire a garancia már nem terjed ki. Fontos, hogy műanyag elemeket károsító tisztítószerrel tilos tisztítani az autófóliát! A fólia is ugyan úgy viselkedik, mint az autó fényezése, ha nincs karbantartva elhasználódik.

A PDF, AI (Adobe Illustrator) vagy PSD (Photoshop) fájlt fogadjuk el. A képeket CMYK színben kérjük, 300 DPI felbontásban. Kérjük mellékeld a használt betűtípusokat, logókat (vektorosan), képeket is.

Az időpontot telefonon lehet egyeztetni a +36709498984 telefonszámon munkatársunkkal.

Ez a fóliázott felület nagyságától függ. Bővebben az autófóliázás szabályai cikkünkben írunk róla.

Lehetőleg 1 hétig ne mossuk az autót a telepítés után.

Igen már létezik PVC mentes autófólia, ami környezetbarát. Igény esetén jelezd kollégánknak és szívesen segít a választásban.

Az autó műhelyből történő ki és beállása miatt fontos, hogy nálunk legyen a slusszkulcs.

A grafikai anyagot és a beméretezett látványtervet szerveren tároljuk. Így szükség esetén bármikor elő tudjuk venni ugyanazt a grafikai anyagot.

Igen. Mivel méretezett (becentizett) látványtervvel rendelkezünk, ezért a grafikai elemek ugyanoda fognak kerülni a következő autón is. Így nem fog össze-vissza kinézni a céges autóflotta.

Igen. Ezzel kezdjük. Ingyenesen átnézzük és jelezzük, ha valami nem oké a grafikával.

Az autófóliázást átutalással vagy készpénzben lehet kifizetni.

Minden esetben számlát adunk a munkánkról.

Érdekességek a megbízható reklámdekorostól