Header hullám

Professzionális hirdetőtábla és reklámtábla készítés

Vállalkozásod első és alapvető megjelenési formája a reklámtábla, amelyen először tünteted fel tevékenységedet, szolgáltatásaidat, logódat, szlogenedet, elérhetőségedet. Sokféle anyagból választhatsz igényeidtől függően. A reklámtábla legfőbb célja, hogy felkeltse az ügyfél figyelmét és odaterelje az üzletedhez. Egy forgalmas csomópontban elhelyezett reklámtábla gyorsan megtérülő választás lehet.

Reklámtábla referenciák

Elmű nyomtatott reklámtábla

Ha igényes reklámtáblát szeretnél

Manapság a legtöbben már az online térben és a virtuális megoldásokban gondolkodnak, ami nem véletlen. De ne felejtsük el, hogy marketing tevékenységünket továbbra is fontos olyan offline megoldásokkal támogatni, mint a táblák. Jövet-menet ugyanis még mindig ezek a legpraktikusabb információhordozók, melyeken megakad az emberek szeme. A JólNyomjuk csapatánál a reklámtáblád elkészítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Akár 5 év garanciát adunk, hiszen időtálló dibond, habosított PVC és plexi anyagokkal dolgozunk, specifikusan kültérre és beltérre. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk matricára, szakértő kollégáink telepítik a táblát a megadott felületre.

Miért jó választás a reklámtábla készíttetése?

A reklámtáblák legfőbb célja a gyors és hatékony, vizuális információközlés. A mai digitális nyomtatási technológiának és a csapatunk grafikai hátterének köszönhetően cégtáblád egyszerre lesz esztétikus, figyelemfelkeltő és hatékony. Mivel az információ a hirdetőtáblák esetén csak rövid ideig van a célközönség szeme előtt, érdemes a “kevesebb több” elvét alkalmazni, és csak a leghasznosabb infókat, legrelevánsabb üzeneteket közölni – szóban vagy képben – ezzel a marketing eszközzel.

Ha te megálmodod, mi segítünk a tervezésben, így a márkád vagy szolgáltatásod arculatához tökéletesen illeszkedő, ugyanakkor trendi és célt érő reklámtáblát alkothatunk meg közösen!

ExpressOne nyomtatott irányítótábla
Partnereink logói

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig. Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket. Ha te is a tökéletes reklámtáblát keresed, szükséged lenne egy friss, stílusos hirdetőtáblára, vagy ha cégednek molinóra, roll-upra, padlómatricára van szüksége, keress minket bizalommal!

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Gyakori kérdések a reklámtáblával kapcsolatban.

Általában négyzet vagy téglalap alakú, de más alakzatokat is le tudunk gyártani.

Kültéren a dibond tábla akár többször is felhasználható. A fólia előbb használódik el. Körülbelül 3-5 év alatt.

Alumínium szendvicslemez tábla, ez a dibond leginkább kültérre javasoljuk. Habosított PVC, ezt leginkább beltérre javasoljuk. Plexi, ezt világító táblákba szoktuk használni.

3-5 munkanap alatt. Ha van kapacitásunk, akkor sürgősségi munkát is tudunk vállalni.

A 4 színes nyomtatásnak köszönhetően szinte bármilyen képet, arculati elemet meg tudunk jeleníteni.

Kisebb méretnél nem szükséges. Nagyobb, bonyolultabb felületeknél érdemes lehet igényelni a helyszíni felmérést.

A PDF, AI (Adobe Illustrator) vagy PSD (Photoshop) fájlt fogadjuk el. A képeket CMYK színben kérjük, 300 DPI felbontásban. Kérjük mellékeld a használt betűtípusokat, logókat (vektorosan), képeket is.

Áramra és a felülethez való hozzáféréshez van szükség.

Igen, igény esetén leszedjük a régi reklámtáblát.

Ez teljesen egyedi. A munka nagyságától és bonyolultságától függ. A munka megkezdése előtt mindig jelezzük meddig fog tartani a telepítés.

A hely és az áramforrás megmutatása után nem szükséges ott maradni a munkaterületen.

Az anyagtól, a mennyiségtől és a munka bonyolultságától.

Igény esetén vállaljuk a reklámtábla kiszállítását.

Könnyű anyagokkal dolgozunk. Egy átlagos pár négyzetméteres reklámtábla súlya nem több, mint pár kilogramm.

Igen, igény esetén tudunk alpin munkában is segíteni.

Nedves ronggyal lehet tisztítani.

A grafikai anyagot és a beméretezett látványtervet szerveren tároljuk. Így szükség esetén bármikor elő tudjuk venni ugyanazt a grafikai anyagot.

Átutalással vagy készpénzben.

Minden esetben számlát adunk a munkánkról.

Érdekességek a megbízható reklámdekorostól