Header hullám

Professzionális hirdetőtábla és reklámtábla készítés

Vállalkozásod első és alapvető megjelenési formája a reklámtábla, amelyen először tünteted fel tevékenységedet, szolgáltatásaidat, logódat, szlogenedet, elérhetőségedet. Sokféle anyagból választhatsz igényeidtől függően. A reklámtábla legfőbb célja, hogy felkeltse az ügyfél figyelmét és odaterelje az üzletedhez. Egy forgalmas csomópontban elhelyezett reklámtábla gyorsan megtérülő választás lehet.

Elmű nyomtatott reklámtábla

Ha igényes reklámtáblát szeretnél

Manapság a legtöbben már az online térben és a virtuális megoldásokban gondolkodnak, ami nem véletlen. De ne felejtsük el, hogy marketing tevékenységünket továbbra is fontos olyan offline megoldásokkal támogatni, mint a táblák. Jövet-menet ugyanis még mindig ezek a legpraktikusabb információhordozók, melyeken megakad az emberek szeme. A JólNyomjuk csapatánál a reklámtáblád elkészítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Akár 5 év garanciát adunk, hiszen időtálló dibond, habosított PVC és plexi anyagokkal dolgozunk, specifikusan kültérre és beltérre. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk matricára, szakértő kollégáink telepítik a táblát a megadott felületre.

Miért jó választás a reklámtábla készíttetése?

A reklámtáblák legfőbb célja a gyors és hatékony, vizuális információközlés. A mai digitális nyomtatási technológiának és a csapatunk grafikai hátterének köszönhetően cégtáblád egyszerre lesz esztétikus, figyelemfelkeltő és hatékony. Mivel az információ a hirdetőtáblák esetén csak rövid ideig van a célközönség szeme előtt, érdemes a “kevesebb több” elvét alkalmazni, és csak a leghasznosabb infókat, legrelevánsabb üzeneteket közölni – szóban vagy képben – ezzel a marketing eszközzel.

Ha te megálmodod, mi segítünk a tervezésben, így a márkád vagy szolgáltatásod arculatához tökéletesen illeszkedő, ugyanakkor trendi és célt érő reklámtáblát alkothatunk meg közösen!

ExpressOne nyomtatott irányítótábla
Partnereink logói

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig. Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket. Ha te is a tökéletes reklámtáblát keresed, szükséged lenne egy friss, stílusos hirdetőtáblára, vagy ha cégednek molinóra, roll-upra, padlómatricára van szüksége, keress minket bizalommal!

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!