Header hullám

Hűtőmágnes fényképpel, emblémával - akár 3 nap alatt

Lehet egyszerű, mégis személyre szabott meglepetés – kedves apró, de figyelmes apróság egy fényképes hűtőmágnes. De ha céges eseményre, rendezvényre, workshopra készülsz, s ehhez logózott, emblémázott,osztogatható reklámhordozót szeretnél, ideális promóciós ajándék is egyben az egyedi hűtőmágnes.

A hűtőmágnesek először az utazások, turisztikai kirándulások alkalmával lettek népszerűek, de a marketing szakemberek hamar rájöttek, mekkora potenciál is rejlik bennük, hiszen mindenki imád ilyen apróságokat kapni, aztán kitenni a hűtőre, mikro oldalára vagy a lakás egyéb fém felületeire. Te miért hagynád ki
ezt a remek lehetőséget, hogy meglepd szeretteid vagy céges partnereid? Adni jó!

Hűtőmágnes referenciák

További képek
Egyedi, nyomtatott hűtőmágnes

Ha igényes hűtőmágnest szeretnél

Ezek a kreatív, apró ajándékok egyben a legpraktikusabb reklámok is. Mivel a JólNyomjuk csapata a teljes branded grafikai elemeinek megtervezését elvégzi, és akár az egész arculattervezést ránk bízhatod, így garantáltan illeszkedni fognak hűtőmágneseid is a céges struktúrába.

Az egyedi hűtőmágnes készítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől a kivitelezésig. Vállaljuk stancolt (formára vágott) hűtőmágnesek készítését is, akár 3 év garanciával.

Szeretnél teljesen egyedi céges megjelenítést?

A mágnesmatrica kiváló választás, mert különböző méretekből választhatsz. A minőségi nyomtatásnak köszönhetően gyönyörű színekben gyártjuk le az elképzelésedet, kreativitásodnak csak a képzelet szabhat határt, hiszen bármilyen hűtőmágnest ki tudunk nyomtatni. Rendkívül hatásos reklámhordozó, mely garantáltan mindig szem előtt lesz, hiszen hűtő minden lakásban és irodában van. A mágneseken megjelenhet fotó, logó, fénykép, grafika, egyedi terv.

Ózon mobil egyedi hűtőmágnes

A mágnesmatricák kiváló offline marketing eszközök, remek repiajándékok, kiváló meglepetések a legkülönfélébb családi alkalmakra. Ötletek a teljesség igénye nélkül:

Partnereink logói

Akik már minket választottak

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket. Kínálatunkban megtalálod a legkülönfélébb és legmodernebb grafikai elemeket, reklámhordozókat, melyekkel énmárkád új erőre kaphat és bevonzza azokat a potenciális vásárlókat is, akik eddig valami miatt nem figyeltek fel rád. Segítünk, hogy elérd a maximális célközönségedet!

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Gyakori kérdések a hűtőmágnes készítéssel kapcsolatban.

Hűtőmágneseink maximális szélessége 95 cm, a maximális javasolt hosszúság 100 cm.

A hűtőmágnes 2-3 munkanap alatt készül el. Ha van kapacitásunk, akkor van lehetőség a sürgősségi munkára.

A fotó optimális felbontása a mágnes nagyságától függ, de általában egy okostelefonnal készített és eredeti nagyságban átküldött kép már megfelelő.

Szinte bármilyen alakzatra lehet vágni a hűtőmágnest.

A 4 színes nyomtatásnak köszönhetően szinte bármilyen képet, arculati elemet meg tudunk jeleníteni a hűtőmágnesen.

Az anyag mennyiségétől és a munka bonyolultságától.

A hűtőmágnes vastagsága 400 micron

Természetesen, igény esetén kiküldjük a megadott címre.

Nincs minimum mennyiség.

A PDF, AI (Adobe Illustrator) vagy PSD (Photoshop) fájlt fogadjuk el. A képeket CMYK színben kérjük, 300 DPI felbontásban. Kérjük mellékeld a használt betűtípusokat, logókat (vektorosan), képeket is.

Beltéren szinte örökös lehet.

Igen. Ezzel kezdjük. Ingyenesen átnézzük és jelezzük, ha valami nem oké a grafikával.

A grafikai anyagot és a beméretezett látványtervet szerveren tároljuk. Így szükség esetén bármikor elő tudjuk venni ugyanazt a grafikai anyagot.

Átutalással vagy készpénzben.

Minden esetben számlát adunk a munkánkról.

Érdekességek a megbízható reklámdekorostól