Header hullám

Hűtőmágnes fényképpel, emblémával - akár 3 nap alatt

Lehet egyszerű, mégis személyre szabott meglepetés – kedves apró, de figyelmes apróság egy fényképes hűtőmágnes. De ha céges eseményre, rendezvényre, workshopra készülsz, s ehhez logózott, emblémázott,osztogatható reklámhordozót szeretnél, ideális promóciós ajándék is egyben az egyedi hűtőmágnes.

A hűtőmágnesek először az utazások, turisztikai kirándulások alkalmával lettek népszerűek, de a marketing szakemberek hamar rájöttek, mekkora potenciál is rejlik bennük, hiszen mindenki imád ilyen apróságokat kapni, aztán kitenni a hűtőre, mikro oldalára vagy a lakás egyéb fém felületeire. Te miért hagynád ki
ezt a remek lehetőséget, hogy meglepd szeretteid vagy céges partnereid? Adni jó!

Egyedi, nyomtatott hűtőmágnes

Ha igényes hűtőmágnest szeretnél

Ezek a kreatív, apró ajándékok egyben a legpraktikusabb reklámok is. Mivel a JólNyomjuk csapata a teljes branded grafikai elemeinek megtervezését elvégzi, és akár az egész arculattervezést ránk bízhatod, így garantáltan illeszkedni fognak hűtőmágneseid is a céges struktúrába.

Az egyedi hűtőmágnes készítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől a kivitelezésig. Vállaljuk stancolt (formára vágott) hűtőmágnesek készítését is, akár 3 év garanciával.

Gyakori kérdések

Hűtőmágneseink maximális szélessége 95 cm, a maximális javasolt hosszúság 100 cm.

Kisebb rendelési mennyiség esetén 2-3 munkanapon belül teljesítjük kérésedet, nagyobb munkákra egyedileg adunk ajánlatot.

A fotó optimális felbontása a mágnes nagyságától függ, de általában egy okostelefonnal készített és eredeti nagyságban átküldött kép már megfelelő.

Készítünk szabályos négyszög alakú mágnesmatricákat, de bármilyen szabálytalan formát is szívesen stancolunk neked.

Szeretnél teljesen egyedi céges megjelenítést?

A mágnesmatrica kiváló választás, mert különböző méretekből választhatsz. A minőségi nyomtatásnak köszönhetően gyönyörű színekben gyártjuk le az elképzelésedet, kreativitásodnak csak a képzelet szabhat határt, hiszen bármilyen hűtőmágnest ki tudunk nyomtatni. Rendkívül hatásos reklámhordozó, mely garantáltan mindig szem előtt lesz, hiszen hűtő minden lakásban és irodában van. A mágneseken megjelenhet fotó, logó, fénykép, grafika, egyedi terv.

Ózon mobil egyedi hűtőmágnes

A mágnesmatricák kiváló offline marketing eszközök, remek repiajándékok, kiváló meglepetések a legkülönfélébb családi alkalmakra. Ötletek a teljesség igénye nélkül:

Partnereink logói

Akik már minket választottak

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket. Kínálatunkban megtalálod a legkülönfélébb és legmodernebb grafikai elemeket, reklámhordozókat, melyekkel énmárkád új erőre kaphat és bevonzza azokat a potenciális vásárlókat is, akik eddig valami miatt nem figyeltek fel rád. Segítünk, hogy elérd a maximális célközönségedet!

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!