Header hullám
Falmatrica készítés

Mosható falmatrica akár 5 év garanciával

Napjainkban újra szezonját éli a falfelületek díszítése, akár humorral, akár szépséggel. Bármekkora felületet is álmodsz meg, mi megoldjuk a kivitelezést. A kreativitásnak csak a képzeleted szabhat határt, de ha szükséges, mi bedobjuk mellé a miénket! Segítünk, hogy magas minőségű, tartós megoldással váljon az egyedi falmatrica az enteriőr természetes alkotóelemévé.

A faltetoválások, fotótapéták segítségével egészen új út nyílt a lakásdekoráció terén. Gyorsan és hatékonyan újraalkothatók falfelületek, elfedésre kerülhetnek hibák, ugyanakkor felkerülhetnek a legnagyobb élményeink a házunk vagy irodánk falára, “örök” emléket állítva.

A falmatricák a legkülönbözőbb méretekben készülhetnek, teljesen egyedi ízlésed és kérésed alapján, az egészen kicsitől a hatalmasig. Mivel remekül tapadnak, elrugaszkodhatsz a falaktól, felteheted bútorra, laptopra, tükörre, hűtőre, csempére is!

Irodai falmatrcia

Ha igényes falmatricát szeretnél

A falmatricád készítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Mosható matrica (vizes ronggyal törölhető), beltéren nem fakul, akár 5 év garanciával. Folyamatos figyelem, csíkmentes nyomat. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk falmatricára, majd szakértő kollégáink telepítik a falfelületre.

Tedd teljesen egyedivé és látványossá otthonod, irodád, boltodat vagy a nyaralódat!

Miért jó választás a falmatrica?

Bármekkora felületet, extra nagy kivitelben is matricázhatunk (nincs korlát, illesztjük a felületeket). A prémium minőségű nyomtatásnak köszönhetően gyönyörű színekben gyártjuk az elképzelésedet. Kreativitásodnak csak a fantáziád szabhat határt, hiszen bármit ki tudunk nyomtatni a matricára. Egyedi formájú matrica tervedet is megvalósítjuk, legyen az akár felirat, akár kép. Otthoni vagy irodai környezetben egyaránt jó választás, hatásos imázs reklám.

Utazási iroda falmatrica

A falmatricák előnyei:

Ha további különleges dekorációkra vagy kíváncsi, nézd meg padlómatricáinkat is!

Partnereink logói

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozásoktól az egészen nagy cégekig. Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük elnyerje vásárlóik, ügyfeleik tetszését, és vonzóvá tegye őket a célközönség számára.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!