Header hullám
Falmatrica készítés

Mosható falmatrica akár 5 év garanciával

Napjainkban újra szezonját éli a falfelületek díszítése, akár humorral, akár szépséggel. Bármekkora felületet is álmodsz meg, mi megoldjuk a kivitelezést. A kreativitásnak csak a képzeleted szabhat határt, de ha szükséges, mi bedobjuk mellé a miénket! Segítünk, hogy magas minőségű, tartós megoldással váljon az egyedi falmatrica az enteriőr természetes alkotóelemévé.

A faltetoválások, fotótapéták segítségével egészen új út nyílt a lakásdekoráció terén. Gyorsan és hatékonyan újraalkothatók falfelületek, elfedésre kerülhetnek hibák, ugyanakkor felkerülhetnek a legnagyobb élményeink a házunk vagy irodánk falára, “örök” emléket állítva.

A falmatricák a legkülönbözőbb méretekben készülhetnek, teljesen egyedi ízlésed és kérésed alapján, az egészen kicsitől a hatalmasig. Mivel remekül tapadnak, elrugaszkodhatsz a falaktól, felteheted bútorra, laptopra, tükörre, hűtőre, csempére is!

Falmatrica referenciák

Irodai falmatrcia

Ha igényes falmatricát szeretnél

A falmatricád készítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Mosható matrica (vizes ronggyal törölhető), beltéren nem fakul, akár 5 év garanciával. Folyamatos figyelem, csíkmentes nyomat. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk falmatricára, majd szakértő kollégáink telepítik a falfelületre.

Tedd teljesen egyedivé és látványossá otthonod, irodád, boltodat vagy a nyaralódat!

Miért jó választás a falmatrica?

Bármekkora felületet, extra nagy kivitelben is matricázhatunk (nincs korlát, illesztjük a felületeket). A prémium minőségű nyomtatásnak köszönhetően gyönyörű színekben gyártjuk az elképzelésedet. Kreativitásodnak csak a fantáziád szabhat határt, hiszen bármit ki tudunk nyomtatni a matricára. Egyedi formájú matrica tervedet is megvalósítjuk, legyen az akár felirat, akár kép. Otthoni vagy irodai környezetben egyaránt jó választás, hatásos imázs reklám.

Utazási iroda falmatrica

A falmatricák előnyei:

Ha további különleges dekorációkra vagy kíváncsi, nézd meg padlómatricáinkat is!

Partnereink logói

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozásoktól az egészen nagy cégekig. Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük elnyerje vásárlóik, ügyfeleik tetszését, és vonzóvá tegye őket a célközönség számára.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Gyakori kérdések a falmatricával kapcsolatban.

A falmatricát szinte bármilyen alakzatra lehet vágni.

Fontos, hogy legyen festék a falon. Ami jó minőségű. Legyen jó minőségű az aládolgozás. Ellenkező esetben leszedi a festéket a falmatrica. Tapasztalatunk szerint kerámia festékkel festett falra sem tapad a falmatrica.

Beltéren szinte bármeddig bírja a falmatrica.

Igen. A laminálás megvédi a karcolásoktól, apróbb sérülésektől a matricát.

Mivel beltérre kerül a matrica, ezért a telepítés nem függ az időjárási körülményektől.

A 4 színes nyomtatásnak köszönhetően szinte bármilyen képet, arculati elemet meg tudunk jeleníteni.

Igen, igény esetén a helyszínen telepítjük a falmatricát.

A PDF, AI (Adobe Illustrator) vagy PSD (Photoshop) fájlt fogadjuk el. A képeket CMYK színben kérjük, 300 DPI felbontásban. Kérjük mellékeld a használt betűtípusokat, logókat (vektorosan), képeket is.

Mivel illeszthető az anyag, ezáltal bármekkora méretben ki lehet vitelezni a falmatricát.

Kisebb, egyszerűbb felületeknél nem tartjuk szükségesnek. Nagyobb, bonyolultabb munkánál ésszerű döntés lehet a helyszíni felmérés kérése.

A munka bonyolultságától és az anyagmennyiségtől.

2-3 munkanap alatt. Ha van kapacitásunk, akkor a sürgősségi falmatrica készítést is tudjuk vállalni.

Fontos, hogy a felülethez hozzá lehessen férni. Ezen kívül még áramforrásra van szükségünk a telepítéshez.

Nedves törlőkendővel tisztítható.

Igen, már létezik PVC mentes alapanyag is.

Mivel főként beltéren telepítjük a falmatricát, ezért nem függ az időjárási körülményektől.

A grafikai anyagot és a beméretezett látványtervet szerveren tároljuk. Így szükség esetén bármikor elő tudjuk venni ugyanazt a grafikai anyagot.

Igen. Ezzel kezdjük. Ingyenesen átnézzük és jelezzük, ha valami nem oké a grafikával.

Átutalással vagy készpénzben.

Minden esetben számlát adunk a munkánkról.

Érdekességek a megbízható reklámdekorostól