Header hullám
Vászonkép

Egyedi vászonkép nyomtatás gyors határidővel

Vászonkép a szobádban, a folyosón a tárgyalóban vagy a konyhában? Egyszóval: Bárhol. A vászonkép napjainkban trendi megjelenítési forma. A digitális nyomtatásnak köszönhetően bármilyen képet el tudunk készíteni megadott méretben.

Egy vászonkép ajándékkal még senki nem lőtt mellé, hiszen ki ne szeretné viszontlátni élete nagy, boldog, meghitt, különleges pillanatait viszontlátni egy gyönyörű nagy fotó formájában az otthonában, nyaralójában, irodájában?! Az egyedi és különleges, időtálló vászonképek a saját fotóidból készülnek, de természetesen vállaljuk azok feljavítását is, grafikai dizájn elemekkel való feltúrbózását vagy bármilyen különleges felirat elkészítését. Álmodd meg, mi elkészítjük, mert hidd el, JólNyomjuk!

Művészi vászonkép

Ha igényes vászonképet szeretnél

A vászonképed készítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől a kivitelezésig. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk. 3 év garanciát vállalunk.

Csapatunk olyan gondosan bánik majd az elképzeléseiddel, mintha saját magunknak készítenénk a személyre szabott vászonképet. A végeredmény lenyűgöző lesz és prémium minőségű.

Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, mint a vásznat, mind a rejtett keretet, mind a festéket illetően. Csillogásmentes, tartós és esztétikus munkát kapsz tőlünk. Ha pedig szeretnéd, bármilyen extra ötletet szívesen fogadunk és veled együttgondolkodva tovább fejlesztjük, hogy neked legyen a legkülönlegesebb vászonképed. Grafika, dizájn, logó, effekt…mi mindennel képben vagyunk.

Miért jó választás a vászonkép?

A személyre szóló ajándéknál nincs jobb!

Megadott szabványméreteket választhatunk (30 centimétertől – 120 centiméterig). A minőségi nyomtatásnak köszönhetően gyönyörű színekben gyártjuk le az elképzelésedet, kreativitásodnak csak a képzelet szabhat határt, egyedi vászonkép montázst is megálmodhatsz. Otthonodban vagy vállalkozásodban egyaránt jó választás, könnyen tisztítható felület.

Egy vászonképpel meglepheted magad is, de a legkiválóbb ajándék lehet barátaidnak, szerelmednek, családtagjaidnak vagy épp a főnöködnek. A vászonképek ugyanis természetesen simulnak be bármilyen helyiség összképébe, és esztétikus, kellemes hatással bírnak.

Iroda dekorációs vászonkép

A legkülönfélébb dekorációknak alkalmasak:

Így válassz vászonképet

Ha magadnak készíttetsz vászonképet, igazodj az otthonod stílusához! Nézz körbe és gondold végig, hogy milyen kép mutatna tökéletesen a faladon! Mit látnál szívesen, ami jó kedvre derít és illik is az otthonod hangulatához? Fókuszálj a színekre is! Ha uralkodó színek és árnyalatok vannak mondjuk a nappalidban, akkor választhatsz olyan fotót, ami ebbe tökéletesen beleillik (például egy bézs-barna-fehér tónusú nappaliba, valamilyen természetet megjelenítő kép), de választhatsz olyat is, ami kimondottan elüt (például egy szürke-fekete-fehér tónusú nappaliba valamilyen erős, rikító színt: tengerkék, moha zöld, tűzvörös).

Ha a vászonképet ajándékba szánod, mérd fel előtte a terepet, puhatolózz! Ha például baráti párnak adnál meglepetést, derítsd ki, melyik a kedvenc közös emlékük, pillanatuk, esetleg a házi kedvencük a mindenük… és aztán szerezd meg a fotót!

Hallgass a szívedre, válassz olyan képet, amelyik neked tetszik, ami neked örömet okozna, ha egy nehéz nap után rápillantanál!

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig. Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Partnereink logói