Header hullám

Akikkel legjobb együtt dolgozni – Szarvasi Mozzarella Kft.

Talán az egyik legrégebbi és legjobb ügyfélkapcsolatunk fűződik ehhez a céghez. Van egy kulcsember a cégnél, akinek a hosszú távú gondolkodása, bizalma, szakértelme, empátiája, a dolgokhoz jól állása alapozza meg a kitűnő kapcsolatunkat. Ő Smucz László a cég logisztikai vezetője. Még talán 2016-17 táján volt egy őszinte beszélgetésem Vele, amikor levázoltam, hogy mit szeretnék a cégemmel és mire törekszem a jövőben. Problémája volt, hogy az előző kivitelező nem akarta kijavítani a garanciális hibákat és nem lehetett őket elérni.

Mivel kiemelten figyelünk az ügyfélélményre, ezért meg tudtam ígérni, hogy nálunk ilyen nem fog előfordulni. Kértem, hogy tegyen minket próbára.

Megkaptuk a lehetőséget és azóta is tudunk vele élni. Eddig körülbelül 10, de az is lehet, hogy 15 autót dekoráltunk a cégnek. A grafikai anyagot nem szerkeszthető verzióban kaptuk, így elég nehezen tudtuk megoldani a grafika beméretezését az autóra. De megoldottuk.

A képekből látható, hogy a személyautótól, a kisebb teherautótól, egészen a nagy méretig minden méretben fóliáztuk a cég autóit. Az idő próbáját is kiállta a munka, ugyanis 4-5 év után is jól nézett még ki a dekoráció és a nyomat sem fakult még ki. Ami ritkaságszámba megy: Laci megértette, hogy az infláció és egyéb nehéz gazdasági körülmények miatt drágult alapanyag és rezsiköltség miatt csak emelt áron tudjuk biztosítani ugyanazt a minőségű munkát. Várunk legközelebb is egy kávéra és egy jó beszélgetésre Laci! 🙂

Ha Te is szeretnél hosszú távra egy jó kivitelezőt a céged autónak fóliázásához, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és tegyél bennünket próbára!