Header hullám

Tartós molinó, bármekkora méretben!

Gyors és egyszerű telepíteni és eltávolítani is. Ideális reklámfelület rendezvényekhez vagy szezonális hirdetésekhez, akár hosszú távra. A kiváló molinó anyag ellenáll az időjárásnak! Szintén kiváló munkaterületek eltakarására a kíváncsi szemek elől. Prémium molinó készítés és nyomtatás, korrekt áron!

Nemcsak az online tér marketing lehetőségei fejlődnek, de éppúgy az offline lehetőségek is. Erre a legjobb példa napjaink egyik legsikeresebb marketingeszköze a PVC ponyva, banner vagyis a molinó. Ragadd meg a lehetőséget és építsd a branded minden lehetséges módon - mi professzionálisan és maximálisan segítünk ebben!

Nagyméretű építési háló

Ha igényes molinót szeretnél

A molinód elkészítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk a ponyvára, szakértő kollégáink precízen visszasütik az anyag szélét, majd gondosan elhelyezik rajta a rögzítésre szolgáló fémgyűrűket, az úgynevezett ringliket. A molinó ezenkívül rögzíthető szalaggal is, bújtatók elhelyezésével, visszahajtással, és természetesen biztosítjuk a méretre vágást is – vagyis a teljes konfekcionálást.

A JólNyomjuk csapata teljeskörű szolgáltatást nyújt a nyomtatás és grafika
terén, megtervezzük neked, legyártjuk, segítünk, hogyan érdemes elhelyezni az
általunk készített, márkaépítő dekor kellékeket.

Ezután csak rajtad áll, hogy hol talál majd magának új otthont az elkészült
molinó.

Miért jó választás a molinó?

A molinó bármekkora lehet, hiszen több darabból is össze lehet illeszteni,
hegeszteni. Felszerelése és eltávolítása rendkívül egyszerű, gyorsan cserélhető, így a molinó kihelyezésében laikusként is könnyen gyakorlatot szerezhetsz. Tartós, az UV sugárzásának 3-5 évig ellenáll. Vízálló, lyukacsos anyaguk miatt kültéri és beltéri elhelyezésre egyaránt alkalmazhatóak, rendkívül látványosak és jól észrevehető információhordozók, akár széljárta elhelyezés esetében is. Óvatosan tisztítható.

Emellett léteznek egyoldalas, fényzárós blockout molinók is.

A JólNyomjuk prémium minőségű molinói, reklámponyvái tartós, strapabíró,
időjárásálló megoldások a reklámanyagok széles palettáján. A molinó gyártás során a magas ellenállóképességű alapanyagokat digitálisan, UV álló festékkel készítjük el. A tartós molinók sokszori felhasználást tesznek lehetővé.
A molinók könnyen szállíthatók és raktározhatók, nem foglalnak túl nagy helyet, hiszen jól hajtogathatók vagy összetekerhetőek.

Dunakor dekorációs molinó
Eötvös cirkusz molinó

A molinók felhasználásának területei

A PVC molinók kiválóan alkalmasak arra, hogy információt adjanak át, építsék és erősítsék a brandet, felhívják a figyelmet a termékekre és szolgáltatásokra.

Mindezeket teszik úgy, hogy strapabíróak, esztétikusak, könnyű velük bánni, sokféle megoldásban léteznek, és számos módon rögzíthetőek.

Gyakori kérdések a molinóval kapcsolatban.

Az öntött molinó súlya 510 gramm/m2. Tehát egy 200×100 cm standard méretű molinó alig több, mint egy kilogramm. Egy 100 m2-es molinó súlya, viszont már 51 kg.

Illesztés nélkül 150 centiméter szélességben gyártunk molinót. Illesztéssel bármekkora lehet a molinó.

A 4 színes nyomtatásnak köszönhetően szinte bármilyen képet, arculati elemet meg tudunk jeleníteni a molinón.

Azt jelenti, hogy a molinó széleit visszahajtjuk és géppel összesütjük. Ezzel erősítjük meg a széleket.

Kötegelővel, falra fúrva, illetve ki lehet feszíteni gumis kötéllel vagy dróttal is.

Beltéren örökös darab, kültéren attól függően mennyire süti a nap 1-5 évig tart az élettartama.

Igen. Igény esetén kihelyezzük a molinót a helyszínen.

0 Celsius fok felett ajánlott a kihelyezés (alatta nagyon merev az anyag). Fontos, hogy ne essen az eső és ne fújjon a szél.

A PDF, AI (Adobe Illustrator) vagy PSD (Photoshop) fájlt fogadjuk el. A képeket CMYK színben kérjük, 300 DPI felbontásban. Kérjük mellékeld a használt betűtípusokat, logókat (vektorosan), képeket is.

Igen, van alpinista partnerünk, akivel együtt dolgozunk.

A molinó alapanyaga PVC.

Igen már lehet textil molinót is gyártani, ami PVC mentes és zöld.

Ha kisebb méretű, akkor a legegyszerűbb össze görgetni. Nagyobb méret esetén össze lehet hajtani.

Nedves ronggyal óvatosan lehet tisztítani.

2-3 munkanap. Ha van kapacitásunk, akkor a sürgősségi molinó készítést is tudjuk vállalni.

Kisebb méret esetén nem feltétlen szükséges. Nagyobb, bonyolultabb felület esetén ajánlott.

Ilyen a bújtató, ami arra való, ha a levegőben belógatva használnád. A bújtató részbe nehezéket (legtöbbször fém rudat) lehet tenni, ami lesúlyozza a molinót.

Fényzáró (blockout) molinó, építési háló, PVC, textil, kétoldalas és átvilágítható molinó. Ezekről bővebben a molinó kisokosunkban olvashatsz.

A molinó laminált és öntött anyagból készülhet. Az öntött sokkal tartósabb és strapabíróbb. Mi csak ilyen anyagra gyártunk. A molinó fajtáiról ITT olvashatsz bővebben.

Az építési háló és a molinó alapanyaga ugyanúgy PVC, viszont az építési háló perforált. Nagyon szeles helyekre, ahol a kifeszítés mögött nincs szélvédett rész mindenképp az építési háló ajánlott.

Köztes megoldás a molinó és az építési háló között. Főleg benzinkutak előtt szokott előfordulni. Kérés esetén megoldható.

Igen, létezik B1 minősítésű tűzálló molinó. Főleg beltéren lehet fontos.

Az anyagfelhasználás mennyiségétől.

Az időpontot telefonon, munkatársunkkal lehet egyeztetni a +36709498984 telefonszámon.

A grafikai anyagot és a beméretezett látványtervet szerveren tároljuk. Így szükség esetén bármikor elő tudjuk venni ugyanazt a grafikai anyagot.

Igen. Ezzel kezdjük. Ingyenesen átnézzük és jelezzük, ha valami nem oké a grafikával.

Átutalással vagy készpénzben lehet fizetni.

Minden esetben számlát adunk a munkánkról.

Érdekességek a megbízható reklámdekorostól