Header hullám

Roll-up: minőségi szerkezettel, akár 3 év garanciával

Feldobnád bemutatótermed vagy ügyféltered dekorációját? Szükséged lenne hordozható reklámfelületre, amit rendezvényre magaddal is vihetsz? Megtaláltad! Ez bizony a Roll-up! A könnyen hordozható, sokféle méretben elkészthető Roll-up bannerek egyszerre nyújtanak kiváló vizuális élményt és hatásos marketinget. Segítünk megálmodni, megtervezni, hogy maximálisan illeszkedjen a branded arculatába, és meg is valósítjuk számodra – mert mi, JólNyomjuk!

GRP roll-up

Ha igényes Roll-upot szeretnél

Roll-up-od készítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk a Roll-up filmre. Minőségi, tartós, időtálló, PVC alapanyagú Roll-up filmet használunk, melynek nem hajlik vissza a széle., tartós és időtálló. Nyomtatható felülete fehér, hátulja szürke, így hátul nem látszik át a nyomat. Mind a hagyományos, mind a prémium megjelenésű Roll-up könnyen szét- és összeszerelhető, alumínium állvánnyal, tartószerkezettel rendelkezik. Szakértő kollégáink telepítik a Roll-up filmet a szerkezetbe. Beltéren akár 3 év garanciát vállalunk a bannerre. Mivel csapatunk a teljes céges arculattervezést vállalja, legyen szó bármilyen grafikai megoldásról, tervezésről és nyomtatott marketing eszközről, a velünk terveztetett Roll-upod tökéletesen tud illeszkedni márkád stílusába és hangulatába. Ha szükséges, ránk bízhatod a kreatív tervezést is, garantáljuk, hogy egyedi koncepcióinkkal maximálisan elégedett leszel. A Roll-upok a kiállítások, expók, termékrendezvények, vásárok, éttermek és irodák elengedhetetlen kellékei, melyek egyszerűen és kreatívan hívják fel a figyelmet az adott márkára, szolgáltatásra. Minőségi és tartós tartószerkezetüknek köszönhetően stabilak, könnyen felállíthatóak, nem igényelnek szaktudást. A bennük lévő film pedig cserélhető, hátlapja fényblokkoló, széle nem csavarodik, könnyedén visszacsúszik a tokba. A szállítás megkönnyítésének és a professzionális megjelenés érdekében, minden elkészült Roll-uphoz fekete színű, cipzáros hordozó táskát is biztosítunk, melyben a Roll-up állvány és a film is sértetlenül utazhat A-ból B-be.

Miért jó választás a Roll-up?

A Roll-up lehet kültéri, beltéri, kicsi vagy óriás. Az általunk készített Roll-up elérhető 200 cm magassággal, 85 cm-től, 100, 120 cm-en át, egészen 150 cm szélességig.

Klikkmarketing roll-up
Partnereink logói

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozásoktól az egészen nagy cégekig. Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket. Legyen szó falmatricáról, autódekorról, padlómatricáról, arculattervezésről, molinóról vagy roll-up szerkezetről, keress minket bizalommal!

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Gyakori kérdések a Roll-uppal kapcsolatban.

A 4 színes nyomtatásnak köszönhetően szinte bármilyen képet, arculati elemet meg tudunk jeleníteni a Roll-upon.

 • Standard Roll-up szerkezet, nem rendszeres használatra, kiállítva egy váróteremben. Nem alkalmas arra, hogy kiállításokra vigyék. A szerkezet nem bírja a sűrű ki és becsukást.
 • Robust Roll-up szerkezet a sűrű igénybevételhez, erős szerkezet.
 • Exclusive Roll-up szerkezet rendszeres használathoz, elegáns megjelenéssel. 

Többet ebben a blogcikkünkben olvashatsz erről

85 és 150 centiméter szélesség közötti Roll-up-ot értékesítünk.

2-3 munkanap alatt. Ha van kapacitásunk, akkor a sürgősségi Roll-up készítést is tudjuk vállalni.

Vedd ki a táskából a szerkezetet. Hajtd ki a két lábát. A támasztót rakd össze és helyezd bele a sima végét a szerkezeten található lyukba. Húzd ki a Roll-up filmet és a támasztó tetején található műanyagba akaszd be.

 1. A támasztó tetején akaszd ki Roll-up filmet. 
 2. Lassan engedd vissza a szerkezetig. 
 3. Vedd ki a támasztót és hajtsd össze. 
 4. A lábakat helyezd vissza alapállásba. 
 5. Az összehajtót támasztót helyezd el a Roll-up szerkezetben kialakított helyen. 
 6. Tedd vissza a hordtáskába a Roll-upot és zipzározd vissza.

Zárt, száraz helyen.

 • A PDF, AI (Adobe Illustrator) vagy PSD (Photoshop) fájlt fogadjuk el. 
 • A képeket CMYK színben kérjük, 300 DPI felbontásban. 
 • Kérjük mellékeld a használt betűtípusokat, logókat (vektorosan), képeket is.

Nedves kendővel óvatosan le lehet törölni.

A szerkezet fajtájától és a darabszámtól.

A grafikai anyagot és a beméretezett látványtervet szerveren tároljuk. Így szükség esetén bármikor elő tudjuk venni ugyanazt a grafikai anyagot.

Igen. Ezzel kezdjük. Ingyenesen átnézzük és jelezzük, ha valami nem oké a grafikával.

Átutalással vagy készpénzben lehet kifizetni.

Minden esetben számlát adunk a munkánkról.

Érdekességek a megbízható reklámdekorostól

Rollup méretek

Melyek a leggyakoribb roll-up méretek?

Rendezvényeken, kiállításokon, konferenciákon, de akár sajtótájékoztatón járva is biztosan találkoztál már látványos roll-upokkal, amik azonnal magukra vonzzák minden érdeklődő tekintetét. A céges offline megjelenés egyik

Tovább olvasom »