Header hullám

Tartós molinó, bármekkora méretben!

Gyors és egyszerű telepíteni és eltávolítani is. Ideális reklámfelület rendezvényekhez vagy szezonális hirdetésekhez, akár hosszú távra. A kiváló molinó anyag ellenáll az időjárásnak! Szintén kiváló munkaterületek eltakarására a kíváncsi szemek elől. Prémium molinó készítés és nyomtatás, korrekt áron!

Nemcsak az online tér marketing lehetőségei fejlődnek, de éppúgy az offline lehetőségek is. Erre a legjobb példa napjaink egyik legsikeresebb marketingeszköze a PVC ponyva, banner vagyis a molinó. Ragadd meg a lehetőséget és építsd a branded minden lehetséges módon - mi professzionálisan és maximálisan segítünk ebben!

Nagyméretű építési háló

Ha igényes molinót szeretnél

A molinód elkészítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk a ponyvára, szakértő kollégáink precízen visszasütik az anyag szélét, majd gondosan elhelyezik rajta a rögzítésre szolgáló fémgyűrűket, az úgynevezett ringliket. A molinó ezenkívül rögzíthető szalaggal is, bújtatók elhelyezésével, visszahajtással, és természetesen biztosítjuk a méretre vágást is – vagyis a teljes konfekcionálást.

A JólNyomjuk csapata teljeskörű szolgáltatást nyújt a nyomtatás és grafika
terén, megtervezzük neked, legyártjuk, segítünk, hogyan érdemes elhelyezni az
általunk készített, márkaépítő dekor kellékeket.

Ezután csak rajtad áll, hogy hol talál majd magának új otthont az elkészült
molinó.

Miért jó választás a molinó?

A molinó bármekkora lehet, hiszen több darabból is össze lehet illeszteni,
hegeszteni. Felszerelése és eltávolítása rendkívül egyszerű, gyorsan cserélhető, így a molinó kihelyezésében laikusként is könnyen gyakorlatot szerezhetsz. Tartós, az UV sugárzásának 3-5 évig ellenáll. Vízálló, lyukacsos anyaguk miatt kültéri és beltéri elhelyezésre egyaránt alkalmazhatóak, rendkívül látványosak és jól észrevehető információhordozók, akár széljárta elhelyezés esetében is. Óvatosan tisztítható.

Emellett léteznek egyoldalas, fényzárós blockout molinók is.

A JólNyomjuk prémium minőségű molinói, reklámponyvái tartós, strapabíró,
időjárásálló megoldások a reklámanyagok széles palettáján. A molinó gyártás során a magas ellenállóképességű alapanyagokat digitálisan, UV álló festékkel készítjük el. A tartós molinók sokszori felhasználást tesznek lehetővé.
A molinók könnyen szállíthatók és raktározhatók, nem foglalnak túl nagy helyet, hiszen jól hajtogathatók vagy összetekerhetőek.

Dunakor dekorációs molinó
Eötvös cirkusz molinó

A molinók felhasználásának területei

A PVC molinók kiválóan alkalmasak arra, hogy információt adjanak át, építsék és erősítsék a brandet, felhívják a figyelmet a termékekre és szolgáltatásokra.

Mindezeket teszik úgy, hogy strapabíróak, esztétikusak, könnyű velük bánni, sokféle megoldásban léteznek, és számos módon rögzíthetőek.