Header hullám
Kézishop kirakatfólia, üzletdekoráció ablakfóliával

Üvegfelületek, kirakatdekor ablakmatricával

Az ablakmatrica tartós, hatékony reklámeszköz vállalkozásod arculatának hatásos megjelenítésére. Amennyiben nincs kész grafikád vagy javítani szeretnél rajta, kollégáink abban is állnak rendelkezésedre.

A JólNyomjuk csapata széles választékban kínál üzleti ablakmatrica típusokat, kirakatdekorációkat és segítünk neked, hogy a felületnek és márkádnak leginkább megfelelő fajtát válaszd! Olvasd el tájékoztatónkat, majd vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb élhess ezzel a látványos és hatékony offline marketing eszközzel!

Új dizájnt álmodnál irodád vagy üzleted üvegfelületeire?

Batz kirakatfólia, üzletdekoráció ablakfóliával

Ha igényes ablakmatricát szeretnél üzletportálodhoz vagy irodád üvegfelületeire

Az ablakmatricák két felhasználási köre az otthoni, illetve az üzleti dekorációk. Míg az otthoni, előre gyártott ablaküveg matricák segítenek a családnak feldobni a lakást egy-egy ünnep alkalmával, addig az üzleti kivitelek lehetővé teszik a célközönséged és vásárlói köröd figyelmének megragadását.

Miért jó választás az ablaküveg matrica?

Az ablakmatricákat az üveg belső felületére ragasztjuk, mégis speciálisan kifelé mutatja a mintáját – felhelyezésnél mindig a matrica tükörképét látjuk. A kirakat vagy üvegajtó átlátszósága miatt a matricának is átlátszónak vagy fényáteresztőnek kell lennie, kivéve ha pont az a cél, hogy ne lehessen belátni az üzlettérbe, helyiségbe. A kirakat matricák több típusa úgy van kitalálva, hogy “trükkös” módon mutasson és információt közöljön, ugyanakkor fedjen is, illetve csak a kifelé látást tegye hatékonnyá.

Egyszerű , gyorsan cserélhető reklámeszközök, melyek 3-5 évig ellenállnak az UV sugárzásnak. Megfelelő óvatossággal tisztíthatóak, amiről tájékoztatást adunk.

Az ablakfóliák és kirakatgrafikák alkalmasak a logónk, brand specifikus grafikáink megjelenítésére, lehet velük feliratokat képezni, időszakos akciók és reklámok megjelenítésére is tökéletesek, meglévő fotók is elkészíthetőek belőlük, rengeteg kreatív ötlet megvalósítható általuk – mint például egy dekor keret az ajtó- vagy ablakkereten belülre.

Amennyiben nem tudod, pontosan, mi passzolna a brandedhez és mi a legjobban megvalósítható kirakatdekoráció számodra, keress minket bizalommal, hiszen szakmai palettánk mellett kreativitásunkkal és ötleteinkkel is állunk rendelkezésedre!

Most pedig lássuk az ablakmatrica illetve ablakfólia típusokat!

Geometrikus irodadekoráció
Modern vágott ablakfólia dekoráció

Felirat dekoráció

Egy színskálából kiválasztod a neked tetsző színt, vagy kinyomtatjuk (szinte bármilyen színben), és abból egy vágógép segítségével kivágjuk a szöveget, mintát, logót.

Homokfúvott fólia/savmart fólia

Ez a fólia hasonlít az opálos vagy savmart színű üveghez. Akár az egész felületet be lehet takarni vele (részlegesen enged be fényt, de nem látnak át rajta) vagy feliratokat, logót, formákat, szöveget lehet plottervágó géppel belevágni.

Homokfúvott, savmart fólia kirakatdekoráció
Nyomtatott kirakatfólia, ablakmatrica

Nyomtatott matrica (vinyl)

Nyomtatott matrica egyedi kirakat vagy iroda design látványos megjelenítésére. Kültéri megjelenésre laminált fóliátjavaslunk, melynek köszönhetően minimum 3 évig bírja majd a dekoráció.

Perforált (lyuggatott) ablakmatrica

One way vision matricának is nevezik. Nappal kívülről nem látni be, belülről viszont tökéletes kilátást enged.

Perforált ablakfólia, one way vision fólia, lyuggatott ablakmatrica
Partnereink logói

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig. Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!