Prémium belsőépítészeti fóliázás - Ha nem mindegy a végeredmény

Szeretnéd profikra bízni ingatlanod vagy irodád felújítását? A gondolattól is rosszul vagy, hogy hónapokig a porban áll majd az egész épület és még így sem biztos, hogy elégedett leszel a végeredménnyel? Menj biztosra és válaszd prémium belsőépítészeti dekor fóliázás szolgáltatásunkat!

A Jólnyomjuk csapata elvégzi a teljeskörű felújítást, így Neked már csak a gyönyörű enteriőrben kell gyönyörködnöd. A belsőépítészeti fóliázás során ugyanis nem szükséges bontani vagy rombolni a munkához, így igazán költséghatékony, ugyanakkor mégis látványos felújítási megoldás.

Felújítanád az irodát vagy lakásodat?

Milyen felületeken használható?

A belsőépítészeti dekor fóliák számos különböző felületen alkalmazhatók, remekül hasznosíthatók például nyílászárók, ajtók és ablakok felújításához, de akár komplett falfelületek dekorálásához is. Emellett igen népszerű felhasználási területük még a bútor fóliázás, melynek segítségével bárszékek, asztalok vagy akár komplett konyhaszekrények is teljesen új megjelenést kaphatnak.

Szállodai előcsarnokok és felvonók dekorálására is kitűnően alkalmas, de olyan irodaházakban is gyors és hatékony segítséget nyújthat, ahol például kihelyezett automaták, mozgólépcsők, íróasztalok vagy más munkafelületek felújítására van szükség.

Kinek ajánljuk a belsőépítészeti fóliázást?

Milyen anyagokkal dolgozunk?

Prémium CoverStyl és 3M Di-Noc belsőépítészeti fóliákat használunk. Ezek nem az áruházakban kapható fóliák, hanem kifejezetten belsőépítészeti felhasználásra készült, 200-350 micron vastagságú speciális termékek, amelyek hosszú távra lettek tervezve. Felületük texturált, mintázatuk valósághű, melyek segítségével felújíthatod és szebbé teheted falfelületeidet, bútoraidat, ajtóidat vagy akár az egész belső teret.

Miért válaszd a Jólnyomjukot?

Néhány egyszerű példa a felhasználásra:

Egy szálloda szeretné az összes szobaajtó megjelenését modernizálni, komplett csere nélkül. A felújítás miatt a szobák nem maradnak kiadatlanul, megfelelő egyeztetéssel ugyanis a fóliázás rövid idő alatt kivitelezhető munka.

Egy étterem igényesebbé szeretné tenni a belső enteriőrt anékül, hogy hónapokra be kellene zárnia. A szín kiválasztása után a helyszínen jóval rövidebb idő alatt elkészülünk, mintha festő vagy kárpitos végezné a munkát.

Kissé elkopott a konyhabútor vagy divatjamúlt lett a színe. Nem kell asztalost hívni és általában a beruházás 50-70 %-ból új konyhaszekrényt kapunk a fóliázás segítségével.

Partnereink logói

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig. Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Érdekességek a megbízható reklámdekorostól