Header hullám

Padlómatrica árak

A padlómatrica az egyik legkreatívabb reklámfelület. Tökéletes lehet egy reklámkampányban rövid időtartamra vagy hosszabb időtartamra mondjuk egy ügyfélváróban. A felhasználás időtartamától függően érdemes választani. Értelemszerűen a rövidebb élettartamú padlómatrica alacsonyabb árú, míg a hosszabb élettartamú drágább. De nézzük meg milyen lehetőségek közül választhatsz.

Padlómatrica árak 2023-ban

Padlómatrica 100 micronos laminálóval formavágva ráhagyás nélkül promóciós célra (maximum 1 hónap használatra) 11.500 Ft. + ÁFA/négyzetmétertől

Padlómatrica 100 micronos laminálóval formavágva 2 cm lamináló ráhagyással (3-4 hónap élettartam) 13.000 Ft. + ÁFA/négyzetmétertől

Padlómatrica 180 micronos speciális padlólaminálóval formavágva 2 cm lamináló ráhagyással (1-2 éves élettartam) 14.500 FT. + ÁFA/négyzetmétertől

Felmérés: 20.000 Ft. + ÁFA Budapesten

Grafikai tervezés: 14.000 Ft. + ÁFA/munkaóra

Padlómatrica telepítése: egyedi áras

 

Mi befolyásolja a padlómatrica árát?

Anyagmennyiség és dekoráció bonyolultsága

Egy nagyobb vagy több padlómatrica esetén kedvezményesebb az ár, mint egy kisebb mennyiségnél. Ennek az oka, hogy van egy alapköltsége a cégnek. Nagyobb mennyiségű padlómatricánál értelemszerűen jobb a bevétel/munkaóra arány, így lehet kedvezőbb árat adni. Természetesen a padlómatrica bonyolultsága is befolyásolja az árat, ha sok kis elemet kell formavágni az növelheti az árat.

Alapanyag

Promócióra, 1 hónapos élettartam – Padlómatrica 100 micronos laminálóval formavágva ráhagyás nélkül

Itt ugyanazt az anyagot gyártjuk, mint amit az üvegre ragasztunk a kirakatdekorációnál. Ezeken a felületeken 3-5 évet kibírnak. Padlómatricaként maximum egy hónapos kampányra ajánljuk, mert a széle fel fog jönni a felmosásnál.

Hosszabb reklámkampányra, 3-4 hónapos élettartam – 100 micronos laminálóval formavágva 2 cm lamináló ráhagyással

Ugyanazt az anyagot használjuk, mint az 1 hónapos élettartamú esetében, annyi a különbség, hogy itt kilógatjuk 2 centiméterrel a laminátumot, így a felmosást is tovább bírja, viszont a vékony nem lépésálló laminátum elkopik ennyi idő alatt. Hosszabb reklámkampányokra ajánljuk.

Hosszú élettartamra – 180 micronos speciális padlólaminálóval formavágva 2 cm lamináló ráhagyással

Ha állandó reklámot szeretnél vagy feldobnád a bemutatótered, akkor ez az ideális megoldás! 180 micronos lépésálló padlólaminálóval védjük a nyomatot, és 2 centiméterrel a laminátumot, a hosszú élettartamért. Így a felmosást és a rajta való járkálást is sokáig bírja. A Jólnyomjuk előterében is ilyen anyagot használunk. Már több éve bírja a strapát.

Grafika

A legegyszerűbb helyzet, hogy már van nyomdakész grafika, amit elküldesz nekünk és mi ez alapján legyártjuk az anyagot. De megnyugodhatsz, mindig díjmentesen átnézzük a grafikai anyagot. Ha minden rendben, akkor nincs más dolgod, gyártjuk a padlómatricád. Ha módosítani kell, akkor azt mi is meg tudjuk tenni (szerkesztési díj ellenében) vagy te, esetleg a grafikusod tudja módosítani a grafikai anyagot. Természetesen ha kell, nulláról is meg tudjuk szerkeszteni a padlómatricád grafikáját.

Milyen célból? Milyen költségkeretet szánunk a reklámtáblára?

Telepítés

A lehetőség adott. Te is telepítheted a padlómatricát vagy akár ránk is bízhatod.

Felmérés

Ha nagyobb vagy bonyolultabb felületben gondolkozol (ami több százezer forintos beruházás is lehet) vagy nem szeretnél foglalkozni ezzel az egésszel, csak azt szeretnéd, hogy tökéletes legyen a padlómatricád, akkor van lehetőséged felmérést is igénybe venni és tutira ott lesz minden, ahol lennie kell. Csalódásmentes megoldás.

Bízd Magad a Jólnyomjukra

A cikkből megtudhattad, hogy milyen árakra számíthatsz a padlómatricád tervezésekor. A Jólnyomjuknál teljeskörű nyomdai és dekorációs szolgáltatásokkal találkozhatsz. A grafikai szerkesztéstől a kész, telepített padlómatrica készítésig ránk bízhatod a munkafolyamatot. Érdemes megfontolnod a padlómatricád kiegészítéseként például a kirakatdekorációt vagy a roll-upot. Ha igazán nagyban gondolkozol, akkor a falmatricát vagy az autófóliázást ajánlom.