Header hullám

Roll-up árak – Mitől függ mennyibe kerül?

A roll-up banner az egyik leghatékonyabb és legmobilabb reklámhordozó. Használhatod az üzleted belterében, de akár megjelenhetsz vele egy kiállításon is. Ebben a cikkben betekintést nyújtok a roll-up készítés áraiba, a roll-up méretekbe, és megtudhatod milyen szerkezetet érdemes választanod.

Roll-up méretek és árak

85×200 cm

Standard Roll up 85 × 200 cm szerkezet + nyomat hordtáskában 24.800 Ft. + ÁFA-tól

Robust Roll up 85×200 cm szerkezet + nyomat hordtáskában 34.800 Ft. + ÁFA-tól

Exclusive Roll up 85×200 cm szerkezet + nyomat hordtáskában 43.000 Ft. + ÁFA-tól

100×200 cm

Standard Roll up 100 × 200 cm szerkezet + nyomat hordtáskában 29.000 Ft. + ÁFA-tól

Robust Roll up 100×200 cm szerkezet + nyomat hordtáskában 44.000 Ft. + ÁFA-tól

Exclusive Roll up 100×200 cm szerkezet + nyomat hordtáskában 50.500 Ft. + ÁFA-tól

120×200 cm

Standard Roll-up 120×200 cm szerkezet + nyomat hordtáskában 37.250 Ft. + ÁFA-tól

150×200 cm

Standard Roll-up 150×200 cm szerkezet + nyomat hordtáskában 46.900 Ft. + ÁFA-tól

A roll-upok 3 fajtája

Standard roll-up

A standard roll-up szerkezetet leginkább bemutatótermekbe nyitva tartva vagy ritkább igénybevételre ajánljuk. Ez a legköltséghatékonyabb roll-up. A Roll-up film 200 cm magasságú, a felső alumínium sín csiptetős, így a roll-up film cserélhető, szemben a ragasztott sínnel. Az akasztó rejtett, így nem látszik ki a tartórúd a nyomat mögött. Prémium roll-up filmet adunk a szerkezetbe. Ez a nyomat nem hullámosodik, szépen tartja magát, szemben az pvc molinó alapanyaggal, ami behullámosodik ebben a szerkezetben, így rontva az összképet. Cipzáras hordtáskát adunk a szerkezethez, így könnyen, kényelmesen szállítható a roll-up.

Robust roll-up

A sobust roll-upot sűrű igénybevételhez ajánljuk. A standardhoz roll-uphoz képest erősített szerkezetet tartalmaz, így tartósabban bírja a ki-be csukást. Az alumínium szerkezet vastagabb, így jobban bírja az igénybevételt. A roll-up film 200 cm magasságú, a felső alumínium sín csiptetős, így a roll-up film cserélhető, szemben a ragasztott sínnel. Az akasztó rejtett, így nem látszik ki a tartórúd a nyomat mögött. Prémium roll-up filmet adunk a szerkezetbe, ami nem hullámosodik, szépen tartja magát, szemben az pvc molinó alapanyaggal, ami behullámosodik ebben a szerkezetben, így rontva az összképet. Cipzáras hordtáskát adunk a szerkezethez. Így könnyen, kényelmesen szállítható.

Exclusive roll-up

Az exclusive roll-up szerkezete elegáns, formatervezett, lábai nem látszanak. Ha felsőkategóriás szolgáltatásod, luxusterméked van, akkor mindenképpen ezt a roll-upot javaslom. A robust roll-uphoz hasonlóan erősített szerkezettel rendelkezik, így sok nyomatcserét kibír, hosszú távra a szolgálatodra lehet. A felső alumínium sín csiptetős, így a roll-up filmet többször is cserélhető, szemben a ragasztott sínnel. Az akasztó rejtett, így nem látszik ki a tartórúd a nyomat mögött. Prémium roll-up filmet adunk a szerkezetbe. Ez a nyomat nem hullámosodik, szépen tartja magát, szemben az pvc molinó alapanyaggal, ami behullámosodik ebben a szerkezetben, így rontva az összképet. Cipzáras hordtáskát adunk a szerkezethez, így könnyen, kényelmesen szállítható.

Grafika

A legegyszerűbb helyzet, hogy már van nyomdakész grafika, amit elküldesz nekünk és mi ez alapján legyártjuk az anyagot. De megnyugodhatsz, mindig díjmentesen átnézzük a grafikai anyagot. Ha minden rendben, akkor nincs más dolgod, gyártjuk a roll-upot. Ha módosítani kell, akkor azt mi is meg tudjuk tenni (szerkesztési díj ellenében) vagy te, esetleg a grafikusod tudja módosítani a grafikai anyagot. Természetesen ha kell, nulláról is meg tudjuk szerkeszteni a roll-up grafikáját.

Bízd magad a Jólnyomjukra

A cikkből megtudhattad, hogy milyen árakra számíthatsz a roll-upod készítése során. A Jólnyomjuknál teljeskörű nyomdai és dekorációs szolgáltatásokkal találkozhatsz. A grafikai szerkesztéstől a kész roll-upig ránk bízhatod a munkafolyamatot. Érdemes megfontolnod a roll-up kiegészítéseként például a molinót vagy a padlómatricát. Ha igazán nagyban gondolkozol, akkor a kirakatdekorációt vagy az autófóliázást ajánlom.