Header hullám

Nagy Gergely

Gergő a Jólnyomjuk grafikusa. Magas szakmai tudással felvértezve, segít abban, hogy vállalkozásod kitűnjön a tömegből. Legyen szó egy logó tervezésről vagy a komplexebb arculatról. Olyan grafikai megoldásokat fog mutatni, ami a valóságban is jól fog kinézni és eléri a vevőket.

Gergő 1

Magamról

” Egészen kis koromtól fogva szerettem rajzolni. Ebbe a hobbiba mindig időérzéket elvesztve tudtam bele merülni, és remek érzés volt, ha úgy tudtam ránézni a végeredményre, hogy jól sikerült. Éppen ezért mindig foglalkoztatott, hogy ehhez kötődő munkát végezzek majd, de tanulmányaim sorát mégis egy másik hobbimmal kapcsolatban kezdtem meg, a könyvekkel. Öt év bölcsészkar után, ahol Irodalom- és kultúratudomány szakon szereztem diplomát vettem elő újra a gondolatot, és végeztem el egy grafikus képzést is.

A grafika és a könyvek mellett a specialty kávé még hatalmas szenvedélyem. Évekig dolgoztam, (és hétvégente még most is sokszor dolgozom) profi baristaként. Legyen espresso vagy filter, minden érdekel. Szabadidőmben biliárdozok, dartsozok, rajzolok, olvasok, vagy a barátaimmal, családommal töltöm az időt. „