Iroda dekoráció

A vállalkozásod belső felületei egy kiaknázatlan aranybánya. Hasonlóan az otthonodhoz érdemes komfortossá tenni. Nagyon nem mindegy, hogy milyen élményt kapnak a vevőid, ha bemennek a cégedhez. Ha jó élménnyel megy haza a vevőd, akkor sokkal nagyobb az esély, hogy újra vásárolni fog. A munkatársaknak nagyon fontos a munkahely, ahol dolgoznak. Egy menő irodadekoráció esetén jobban azonosulnak a céggel, szívesebben fognak ott dolgozni.

Szeretnél egy komfortos irodát?

Iroda dekoráció referenciák

Hogyan készíti el az irodadekorációdat a Jólnyomjuk?

Milyen dekorációs felületektől lesz igazán menő az irodadekoráció?

Falmatrica

A falmatrica a legjobb lehetőség a belső terek egyedi ábrákkal, képekkel, arculati elemekkel történő megjelenítésre. A mérete teljesen egyedi lehet, akár teljes falfelületeket is be lehet borítani falmatricának. A 4 színes nyomtatásnak köszönhetően szinte bármilyen elképzelést a falra tudunk vetni. A felület vizes ronggyal mosható.

3D Habdekor

Nagyon egyedi felület. Beltéren nagyon jól ki tud emelni a térből a 3D habdekor. Jellemzően a logót, szlogent szokták ilyen formán elhelyezni a térben. Jellemzően 2-5 centiméterre emelkedik ki a faltól. Akár a falmatricával takart felületre is lehet ragasztani.
Esparks egyedi padlómatrica
Az egyik legegyedibb és mégis az egyik legkevésbé kihasznált felület a padló. Kreatív eszköz, ami kitűnik a tömegből, irodád tökéletes kiegészítő reklámfelülete lehet (de akár irányító felületként is funkcionálhat). Vastag laminálóval (fedőfólia, ami védi a matricát) akár több évig is rendelkezésedre állhat. A nyomtatásnak köszönhetően gyönyörű színekben gyártjuk le az elképzelésedet. Egyedi formákat is tudunk kivágni, legyen szó akár feliratról, akár képről.

Világítótábla

A kültéri világító felületek mellet lehet már beltéren is divatos a világítótábla. Az egyszerűbb négyzet, téglalap vagy kör alak mellett létezik élvilágító, betűvágott kivitel is. Nagyon igényes tud lenni, prémium érzést kelt az ügyfélben és az ott dolgozóban.
A tárgyalónál vagy bármilyen ablaknál segít abban, hogy megszűrje a belátás lehetőségét ezen felül pedig a márkánk kreatív megjelenítésére képes. Mivel beltéren használjuk, ezért sok évig használható felület. Lehet nyomtatott, perforált (lyukacsos), opál (homokfúvott), de létezik már szövet mintájú ablakmatrica is. Lehet teljesen vagy részlegesen fedni az üveget, de a minimál stílust kedvelőknek is lehet egy egyszerű feliratot vagy logót megjeleníteni az ablaküvegen.

Belsőépítészeti fólia

A belsőépítészeti fólia a legalkalmasabb anyag arra az esetre, ha szeretnéd, hogy színesebb legyen a tered. A falak mellett, a bútorokat, ajtókat is le lehet fóliázni a kívánt színre. Több száz mintából választhatsz és por és bontásmentesen teljesen újjá tudjuk varázsolni az enteriőrt.

Információs vagy várakoztató tábla

Segít az irodák behatárolásában és tereli az ügyfelet. Ha nagyobb ügyfélforgalmad van, akkor mindenképpen javasoljuk. Előnye, hogy ki lehet cserélni az információt, ha módosulás van. Például új munkatárs érkezik vagy máshová kerül az iroda.
Ár-érték arányban ez a legjobb felület. Bárhova el tudod helyezni, mivel könnyen szállítható, hordozható. Kirakhatod a bemutatóterembe, de szükség esetén kiállításra is tudod vinni. Bármikor ki és be lehet csukni és a nyomat cserélhető. Szélesebb verzióban akár még fotófalként is használható.
Roll-up

Vászonkép

Vászonkép az egyik legalkalmasabb arra, hogy otthonossá tegyük az irodát. Lehet képeket kitenni a fontos alkalmakról a munkatársak legjobb pillanatairól vagy vicces fotókat kitenni, esetleg a vállalkozás vízióját, legfontosabb irányelveit ki lehet rá írni. Ez csak pár ötlet volt. Szinte bármit ki lehet hozni belőle és az irodádat nagyon jól fel tudja dobni. Erősíti a munkáltatói márkát és az ügyfelek is otthonosabban fogják magukat érezni.
Partnereink logói

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig. Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!