Roll-up rendelés

28 500 Ft54 000 Ft + ÁFA

2 napon belüli extra gyors elkészülés

Akkor jelöld be, ha két napon belül akarod, hogy elkészüljön

Kalkulált ár: 0 Ft + ÁFA

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Standard:

A standard roll-up szerkezetet leginkább bemutatótermekbe nyitva tartva vagy ritkább igénybevételre ajánljuk. Ez a legköltséghatékonyabb roll-up. A Roll-up film 200 cm magasságú, a felső alumínium sín csiptetős, így a roll-up film cserélhető, szemben a ragasztott sínnel. Az akasztó rejtett, így nem látszik ki a tartórúd a nyomat mögött. Prémium roll-up filmet adunk a szerkezetbe. Ez a nyomat nem hullámosodik, szépen tartja magát, szemben az pvc molinó alapanyaggal, ami behullámosodik ebben a szerkezetben, így rontva az összképet. Cipzáras hordtáskát adunk a szerkezethez, így könnyen, kényelmesen szállítható a roll-up.

 

Robust:

A robust roll-upot sűrű igénybevételhez ajánljuk. A standardhoz roll-uphoz képest erősített szerkezetet tartalmaz, így tartósabban bírja a ki-be csukást. Az alumínium szerkezet vastagabb, így jobban bírja az igénybevételt. A roll-up film 200 cm magasságú, a felső alumínium sín csiptetős, így a roll-up film cserélhető, szemben a ragasztott sínnel. Az akasztó rejtett, így nem látszik ki a tartórúd a nyomat mögött. Prémium roll-up filmet adunk a szerkezetbe, ami nem hullámosodik, szépen tartja magát, szemben az pvc molinó alapanyaggal, ami behullámosodik ebben a szerkezetben, így rontva az összképet. Cipzáras hordtáskát adunk a szerkezethez. Így könnyen, kényelmesen szállítható.

 

Exclusive:

Az exclusive roll-up szerkezete elegáns, formatervezett, lábai nem látszanak. Ha felsőkategóriás szolgáltatásod, luxusterméked van, akkor mindenképpen ezt a roll-upot javaslom. A robust roll-uphoz hasonlóan erősített szerkezettel rendelkezik, így sok nyomatcserét kibír, hosszú távra a szolgálatodra lehet. A felső alumínium sín csiptetős, így a roll-up filmet többször is cserélhető, szemben a ragasztott sínnel. Az akasztó rejtett, így nem látszik ki a tartórúd a nyomat mögött. Prémium roll-up filmet adunk a szerkezetbe. Ez a nyomat nem hullámosodik, szépen tartja magát, szemben az pvc molinó alapanyaggal, ami behullámosodik ebben a szerkezetben, így rontva az összképet. Cipzáras hordtáskát adunk a szerkezethez, így könnyen, kényelmesen szállítható.

További információk

Méretek N/A